Bilo je samo pitanje vremena.
„The Raid“ na američki način
Murikanci, najveći umovi na Svijetu za sjebati neki dobar originalni naslov koji nije nativno američki/hollywoodski.
Indonežani i Južnokorejci da su pametni, trebali bi ih tužiti na degradaciji produkta, kako sa strane kvalitete, tako i sa strane duševne boli (zatvor dobiješ dok gledaš film, patiš se sa stolicom 4 dana).
Murikanci, najveći umovi na Svijetu za sjebati neki dobar originalni naslov koji nije nativno američki/hollywoodski.A gle, kako i piše u članku, režiser i scenarist originala piše scenarij za ovaj... valjda će ih stavit na pravi put.
Indonežani i Južnokorejci da su pametni, trebali bi ih tužiti na degradaciji produkta, kako sa strane kvalitete, tako i sa strane duševne boli (zatvor dobiješ dok gledaš film, patiš se sa stolicom 4 dana).
Opet kako god okreneš, dobit ćeš skoro isti scenarij i radnju, samo sa drugim ulogama.
Jedinu prevagu u svemu tome će i igrati razlika kvalitete u glumcima.
Od Iko Uwaisa, teško da će boljeg naći.
A za američke specijalne efekte, bombastične scene, adrenalinska šarenila po ekranu, to i ne bi da komentarišem.
To bi bila prednost samo nekom kome je Steven Seagal u top 3 glumaca ikad.
Naravno, slažem se s tobom... bolje ne dirat... kao i većinu remakeove, ali ja na to gledam ovako... ako ih već moramo gledat (a očito oćemo još dugi niz godina kako su krenuli) onda mi je barem drago da je osoba koja je radila odnosno koja je stvorila original i na ovom filmu.
Slično kao i Blade Runner npr. Obzirom da je reboot/nastavak bio neizbježan, barem mi je drago što je u rukama sposobnog režisera, a i scenarist originala piše.
Naravno, slažem se s tobom... bolje ne dirat... kao i većinu remakeove, ali ja na to gledam ovako... ako ih već moramo gledat (a očito oćemo još dugi niz godina kako su krenuli) onda mi je barem drago da je osoba koja je radila odnosno koja je stvorila original i na ovom filmu.
Slično kao i Blade Runner npr. Obzirom da je reboot/nastavak bio neizbježan, barem mi je drago što je u rukama sposobnog režisera, a i scenarist originala piše.
...
Pisanje članka me podsjetilo da moram pogledat dvojku... vidim da drži i višu ocjenu na iMDBu.