To je u svemu tako. Imaš nekog tko uspije na načim da se popularnošću skroz izdigne iz mase, a onda ostali slijede. Sad nisam na tom dijelu youtubea gdje gledam nekoga kako igra igru, vrišti, baca prostote i krevelji se, ali znam da postoji markiplier koji je "normalnija" varijanta. A on ima prek 16 milja subova. Tako da, ima mjesta za još jednog, ako ne i više. Youtube je toliko velik.
Ja sam možda sveukupno pogledao 10 Pewdsovih videa u rasponu od par godina i to tek kada bi clickbait bio dovoljno worthy da kliknem. Nikad nisam izdržao do kraja jer:
- Nemam volje gledat drugog kako se igra, osim ako stvarno nije zanimljvio (ali i to ne traje duže od par minuta)
- Njegov stil u kojem kad god nešto objašnjava, nakon svakih par riječi ode u digresiju i nikad ne završi misao (zaboravim što je čovjek na početku priče htio reć)
- Nisam baš fan urlanja, vrištanja i sličnih stvari. Jbg, davno sam imao 12 god.
- Content koji pruža me baš i ne zanima kao i vloging koji usput rečeno nije ni blizu jednog caseya neistata (koji je i dalje iritantan)
- To je to, zgo
Apropo otkaza, mislim da će preživjet jer sigurno namakne godišnje bar 10 milja dolara, ako ne i više. Tako ti je to kad diraš u odabrani narod i obećanu zemlju kannaan. Odmah si exkomuniciran po svim točkama.