FFA S ovih nekoliko riječi svaku ćete ženu oboriti s nogu. Garantiramo! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Solid_Snake Ove su super, ali ima i na eng. zlatnihHey baby, you wanna see my hidden blade? iIf I were an NES cartridge would you blow me?
Nocna_Mandragora Je, dobar je taj ulet u kojem fičuramo našeg Emilijo , no meni je nekako najdraži/najslađi ovaj s trofejima. Da mi netko to kaže, čak bih i ostala pozitivno zaintrigirana. :*
someone Ovo su odlični uleti za testiranje potencijalnih partnera. Odmah na početku bacis ovaj jednostavni za Crasha "Mala, razbaco bih te k'o Crash Bandicoot jabuke!". Ako ne zna za Crasha posaljes ju na psiho test, a ako zna oda joj možda das da dotakne tvoj joystick.
Nexus Ovo su odlični uleti za testiranje potencijalnih partnera. Odmah na početku bacis ovaj jednostavni za Crasha "Mala, razbaco bih te k'o Crash Bandicoot jabuke!". Ako ne zna za Crasha posaljes ju na psiho test, a ako zna oda joj možda das da dotakne tvoj joystick. Misliš palicu?
Raziel CRINGEReče neko ko je došao prosit za gledanost sisa svoje cure.btw.Kad smo već kod toga, uletio bi u njih ko Super Mario u warp pipe.
veigue Imaš li možda sejvane slike, kolega Raziel ? Da vidimo o čemu se tu radi.Naravno, sve je to u znanstvene svrhe.
ikral Mislim da bi većini cura najdraži ulet bio "Trošio bih na tebe umjesto na igre" iako to rijetko koja prizna. Čast izuzecima, znam da ih ima.