renda Haha, nemres se vodit time, svako igra drugacije, svaki review koji sam pogledal vele da im je trebali oko 25-30 sati s time da revieweri jos i poprilicno rushaju igru da bace recu van na vrijeme.
Cole Bio sam nakon jedno osam sati u igri malo pokleknuo, kao da mi je dosadila gameplayom, no neki dan se natjerao i podignuo svoje abilitye i otključao veće levele napada. Sada me više ne smaraju debili na ulicama kada prolazim gradom, jer ih brzo riješim. Ono što me nevjerojatno vuče dalje na igranje je ta vampirska atmosfera, taj odličan mračni London te sjajno napisani dijalozi. Priča mi je za sada top-notch. Odnos s Lady Ashbury mi je vrhunski. Odlična mi igra. No sigurno nebude 9/10 kategorija, no čvrsta osmica itekako bude. Evo još malo slikica. I da igra u nekim rijetkim trenucima izgleda dosta prosječno, al većinom izgleda odlično.
Cole Prvi update je vani...New Features:Walk can now be used as a held input or a toggled input.The Recovering Icon is now properly displayed when a citizen is healingFixes:Switching targets can now be done with the mouse wheel.During the cutscene between Dorothy and Darius, Dorothy will now properly be shown. A new playthrough is needed for this. Fixed an issue where Sean Hampton was stuck in a chair while reloading during certain dialogues.Fixed an issue where spoiler characters would incorrectly spawn.Fixed an issue where Tom Watts’s sidequest would be blocked while performing a medical checkup mid-choice Fixed an issue where players were able to escape the map in SouthwarkOptimised the in-game menusFixed an issue where in-game and in-menu serum icons were inverted.Fixed an issue where players were unable to change inventory page using KB/MGreen flickering should no longer occurFixed an issue where Camelia’s dialogue would stay locked, even with all hints unlocked.Various other fixes