Fico Bojim se animacija lica, mogu svašta podnijeti, ali ovo još uvijek izgleda predrveno. Ali opet, ako men ije smetalo u LiS, valjda neće ni ovdje. Izgleda poprilično interesantno, odličan izbor glazbe za trailer.
kabegami https://youtu.be/TdTcv3uUi1oVrhunski, #ViperJeGamer , nabavi kod za recu ;)Ufff, jako mi se sviđa pjesma! :)Barem nešto, jel...
maverick Odakle ti to za box ljudino! ? Ne kupujem i ne koristim ništa od majkrosoftovog smeća, počevši od samih windowsa... činjenica je samo da je xbox x manje smeće od ps4 profesionalca,ali offtopic smo...
chono7 Samo naglasavam da igru treba probat. Manje toksicnosti bi ti dobro doslo, kao i svima nama uz tebe.
maverick Zašto bi probavao nešto što mi izgleda bezveze i troši dragocjeno vrijeme i lovu?! Probao sam ja i malo razvikanije igre od strane ovog foruma i općenito pa su ispale njesra...
renda Zakaj si ti toliko ogorcen i frustriran? Kakve probleme imas? Sve je smece, svi su idioti, ko da citam postove 14 godisnjaka.
Cole +1Al nije jedini guzoboljan. Tu se hrpa ljudi samo lovi na tuđe postove. A najveći problem im je Megatama. xD
chono7 Inace imas like button.. A i forum sluzi da se ljudi kace na tude postove i komentiraju. Sto si na kraju i potvrdio svojim postom.
Fico I dalje postoji samo jedna stvar koja me odbija od igre, a to su animacije lica. Sve ostalo izgleda kao potencijalno iznenađenje. Combat izgleda mesnato, nadam se da će biti dovoljno raznovrsnosti i ako su našli dobar balans u tome kako se ponašati kao vampir, igra bi stvarno mogla biti zabavna.
viper89 Kad idu van rece za ovu potencijalno predobru igru?Onak sutra izlazi igra?73 na meti, zbog toga nisu dali da ranije ide
renda Pa sumnjam da je zato, kolko citam igra je jako dobra, svi su smanjili ocjene zbog tehnickih “poteskoca” kaj me oduvijek zivciralo.