Napokon mogu malo sjesti i prokomentirati viđeno.
Mene je ovo oduševilo, prvenstveno jer izgleda točno onako kako zamišljam jednu priču o Drugom svjetskom ratu. Iako sam priželjkivao grandiozan raspon kao u prvom nastavku ili u dvojci, sviđa mi se ovaj Brothers in Arms pristup. Kad već Gearbox (Randy Pitchford primi se posla) ne da Brothers in Arms, nek Sledgehammer pokuša rekreirati taj filmski doživljaj.
Ono što je jako važno je da radnja ne bude petosatna. Ovo mora trajati. Cilj im je stvoriti duboku povezanost s likovima, a to se u ovome žanru jedino može postići postepenim razvojem karaktera. Ono što moram izdvojiti je to da me ovo podsjeća i na nezaboravni Pacific Assault. Odluka da nema regenerirajućeg zdravlja je predivan potez, tim više što daje ulogu liječnika u grupi, dok onaj Medal of Honor pristup uzimanja municije od suboracaa stvara određenu povezanost.
Grafički igra izgleda odlično, taman što očekujem. Da je nešto bolje od Infinite Warfarea, bit ću sretan. Sivilo koje je prisutno mi pak zrači tom posebnom atmosferom World at Wara koji je svojom brutalnošću prikazao kaos samog ratovanja.
Sve u svemu, itekako ovo pratim. Izgleda kao da su Sledgehammerovci stvarno uložili puno truda u ovaj nastavak te bi ovakav pristup mogao označiti pravu prekretnicu u serijalu.