Oke, budem samo upalio i uzivao, malo cu procesljat Destiny temu i valjda zaigrat ponesto s vama. Vjerujem da je coop prezabavan.
meni i mojoj ekipi je coop bio dosadan zato smo i odustali od igre nakon drugog tjedna.. taktiziranje nula, uzmi puške i deri po protivnicima, koji su u najmanju ruku glineni golubovi što se tiče pameti
zabavni coop ti je Dark Souls, Rainbow Six, Left4 Dead, Payday, Borderlands itd.. ovo je vjerujem zabavno u Raidovima, i to bi sigurno rado probao jednog dana, no osobno nas je bilo 3-4, tako da niti za Raid nas nebi bilo dovoljno.. a s forumašima nisam gejmao..
najviše bi se složio s Fenix -om, mene je kao i njega igra razočarala, očekivali smo drugu stvar, a da su najavljivali takvu igru kakva je izašla razmislio bih prije nego bih sa ekipom prvog dana uzeo i uletio.. na kraju, niti nas recenzije koje su razočaravajuće (Meta. 76) nisu odvukle od nabavke igre.. ali eto.. tako je izašlo.. glupo je da mijenjam mišljenje i proispitivam kad sam joj dao puno šansi i nije me držala..
što je smiješno, sada ciljaju na dobru priču, humor, dubinu itd..
i ako ispadne copy paste prvog dijela, šta da im dobroga kažem