division je makar imao neku pricu za razliku od destinija, onako koja je prica tamo, evo ja cu saslusati od igraca koji su utukli tisuce sati.
Nemam nista protiv destiny grinda , meni je to odlicna stvar,igranje s ekipom,to je bit te igre,gameplay znam da je bio odlican,ali to kako su rascijepali je ono sto je mene smetalo,za mene je to gamad zesca.
Debilno je jos bilo vezano za njihov lore ako se dobro sjecam da nisi mogao ingame nista to vidjeti vec si moram ici van igre da bi nesto vise procitao,mape znam da su na pocetku bile uzas,oko istih lokacija su bile i isti zadaci , onaj ghost se bas nahakirao istih stvari,a o sheranju kontenta da i ne pricamo da su lokali sadrzaj na istim konzolama da npr dvoje ljudi ne moze igrati DLC na istoj konzoli , pa da ne nabrajamo , naslo bi se hrpa toga, mozda sam negdje i fulao, ali meni to nije bilo nista revolucionarno jer sam hrpi stvari odigrao/igram na pcu s ekipom ako je to ta velika bit i čar destinija.
Za kraj jedno pitanje, jel u kojem dlcu odgovoreno bilo sta vezano za onu kuglu koja lebdi citavo vrijeme tamo, jel nam ispricao onaj lik na pocetku igre onu pricu koju je krenuo ali mu se nije dalo :)