Sad ćete se flejmanja Destinya prebacit na flejmanje mene :)
Ja ne znam dal će ovo bit Goty, ne znam dal će bit odlično, dobro, prosječno ili loše.
Ali sigurno neću sad već popljuvat kao što se i s Andromedom radilo, a igra je ispala prilično dobra. Nažalost, ne odlična kao stare, ali prilično dobra.
Ne znam točno koji je sad opravdani razlog pljuvanja ovog Destiny. Kužim hejtanje zlih korporacija, mužnje novaca i to da je beta bila manja nego u jebinici. Ali hejtat ju zbog onih stvari koje me nisu smetali u jedinici mi je besmisleno. I tamo je bila 30 FPS, nije me smetalo sve tri godine. Dal bi bilo bolje da je 60? Bi. Dal je zbog toga neigrivo? Nije. Dal je priča bila loša? Bila je bezveze, da. Dal mi je to utjecalo na gameplay? Ne. U takvim grind igrama i najbolja priča ikad bi dosadila. Ako je igrina svrha da se nešto prolazi 865 puta, story će izgubiti smisao. Bitno je da to kaj ću morat radit svaki dan 8 puta bude zabavno, a to je bome u Destinyu bilo zabavno.
Nisam butthurtan jer pljujete po Destinyu. Neću zbog toga bit butthurtan. Zadržavam se zbog nekih, po meni, pogrešnih paralela koje ne drže vodu, kao i zbog nekih nedosljednosti. I onda se navučem da krenem objasniti i svoje mišljenje.
Butthurtan sam jedino jer NieR ne volite