krpa 2016. je pružila niz filmova, ali na forumu se jako potezalo pitanje jednog filma kojeg ne možemo nazvati mainstream filmom. Što je to toliko privuklo naše članove da pogledaju The Wailing, pročitajte u prvoj (no sigurno ne i zadnjoj) community recenziji forumaša Kapelice. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
zontra Super recenzija. Meni trenutno u TOP 3 filma iz 2016. Negdje je na razini Chasera, ali tesko je sad usporedjivat ta 2 filma osim sto imaju istog redatelja.
krpa Tenks! Meni je trenutno najbolji film prošle godine, ali još ih podosta nisam odgledao pa se to možda promijeni. Ali nekako sumnjam.
Fico Bravo Kapelica :Meni je film bio čisto iznenađenje, uopće nisam očekivao ovakav film. Iako mi je u jednom trenutku previše odstupio od svoje formule, u ostatku filma se držao tog horora atmosfere i stvarno će mi ostati dugo u pamćenju.
jeedah Kakav vam je Handmaiden od Park Chan-wooka? To je isto ove godine izaslo, ali nijedan od ova dva nisam gledao.
krpa Kakav vam je Handmaiden od Park Chan-wooka? To je isto ove godine izaslo, ali nijedan od ova dva nisam gledao.Gledao sam ja, dobar je ali slabiji nego ostali Parkovi filmovi. Previše se izvlači na golotinju da privuče publiku a priču stavlja u drugi plan. Čisti primjer style over substance filma.