Smjesno je to sto se ovdje spominje review Angry Joea,po meni je covijek izgubio sav integritet,cak je bio i branio BF serijal nedavno. Druga stvar je ono sto ljudi seru po anthemu a doslovno je isti razlog ''EA BAD'', dok isti ti ljudi igraju Apex Legends i vicu kako je igra revolucionarna(necu lagat,igrao sam igru i zabavna je, ali i kod nje imam osjecaj nedovrsenosti,netcode je malo cudan,jako mali izbor oruzja,neki abilityi i ulte od champova mi se cine kompletno out of balance), al opet na kraju je poanta da ljudi koji seru po Anthemu jer je ''EA BAD'' hvale Apex i to mi ne ide u glavu.
Kupit će se Anthem kad bude 50 kuna. Što znači uskoro.
Sumnjam da ce Anthemu padat cjena rapidno ko Falloutu jer ipak postoji Origin/EA subscription.
Sve stoji sa problemima igre,al recimo da nas Destiny nije razmazio sa svojim dobrim loading screenovima gdje mozes radit doslovno sta hoces ovi bi nam puno manje smetali(pogotovo svi koji su igrali Destiny prije ovoga,makar nekad loading na tower traje danima zbog loseg hosta,ne zaboravimo da Destiny ima i P2P servere sto cesto pogorsa stvari dok Anthem ima dedicated), makar morate priznat Biowareu da se trude i da svakodnevno rade da poprave igru. Kao destiny igrac mogu rec da Bungieu trebaju mjeseci da bi popravili bugove u igri dok se ovdje rjesavaju u roku dan-dva. Ja iskreno vjerujem da ce uspit od ovog napravit igru koju su obecali u roku 3-6 mjeseci.
Bioware ima problem kao i dosta studija u danasnje vrijeme gdje se zbog pristiska medija i SJW moraju uposljavat zene/manjine koje nisu kvalificirane za posao(Blizzard Activision se prije 2 godine hvalio kako je zaposlio veliku kolicinu manjina/zena jer su manjine/zene i onda su se dogodila ova otpustanja a ljudi se cude), to se danas dogadja u svim industrijama,ne samo gaming i zbog toga pati kvaliteta finalnog proizvoda. Nemojte me krivo shvatit, ja ne govorim da su zene manje sposobne od muskaraca ili obrnuto,nego da je krivo zaposlit nekoga jer je zena umejesto na temelju njihovih sposobnosti,a to nazalost postaje svakodnevica. Prosle godine je inace Anita bila posjetit Bioware krajem prvog mjeseca, samo mjesec dana kasnije na 9.3.2018.g Drew Karpyshyn
odlazi iz Biowarea,i siguran sam da je ona zapravo zapocela sa svojim uobicajnim glupostima i da su njemu poceli nametat da mora biti vise zena/manjina/transosoba u igri te je covijeku prekipilo i otisao je. Dole su slike za referencu.
Zerobrun ti me mos zvat samo Mortadela