Welcome to the club m8
Jelash/Ghaleon
A, kao, imate neke kriterije prilikom odabira onih koje pozivate, eh... :
Enivej, tražim Ninja Gaiden 3 Razor's Edge (disk) za PS3Aha, to buš našo, da...
Fina juha preeedrago mi te vidjet a ovo za sud....isuse jel ikome od nas normalan zivot?....
Aha, to buš našo, da...Znam da ju imaš, i da, znam da ju nisi platinirao i kada bih te nekim slučajem tražio za posudbu (za nešto iz svoje kolekcije) nebi ti na to pristao upravo iz razloga jer se bojiš da bih ju ja prije tebe osvojio, a tako kasmo s njom krećem.
Mućki provokator.
Nego, daj mi objasni kako si uspio platinirati Resogun, a u Sine Mora imaš jedan jedini trofej. Hi hi hi hi.
@Mega
A što da ti kažem? Došao je taj moment da moram biti presretan što sa svojih 30 i kusur godina još uvijek nemam ništa u posjedu (od nekretnina) jer bih lako i bez toga ostao.
BTW, kaže frend da su zadnja 2 obroka koja je naručio za doma bila ljuta. Lajka i šalje pohvale. *onaj s kojim sam jednom došao do tebe*
Pa emperore šta ima kućo stara./
Sucks man, ne daj se :-//.
But still, drago mi je što si našao vremena da dođeš na forum :-)
Tenks.
Ma sve će biti OK, samo da napravim par razmjena i odigram pokoji RPG...
Ionako imam puno slobodnog vremena,jer imam odlično radno vrijeme.
Hvala još jednom ljudima na pozivu; da, ima ih više.
Znam da ju imašNemam na disku...uzel sam slot.
Planiral sam ga nabavit, ali već davno uopće ne razmišljam o toj igri...hvala na podsjeti :)
Ako ikad nabavim, posudim ;)
znam da ju nisi platiniraoOnline je previše smećast da bi trošil vrijeme na njega :)
Da mi je žao, je, al igrat one multyplayer mećeve do levela 100? Nebu išlo :)
Nego, daj mi objasni kako si uspio platinirati Resogun, a u Sine Mora imaš jedan jedini trofej. Hi hi hi hi.
Mućki provokator.
[deleted]
Pozdrav 8)
Op, i balkanac je tu. Ovo odmah diže rating.
Op, i balkanac je tu. Ovo odmah diže rating.nažalost, Jelaš nije dugo izdržao ovdje.
samo ne znam kak da ga vratimo ;)
Sa onakvim ponašanjem bolje neka se i ne vraća.
Sa onakvim ponašanjem bolje neka se i ne vraća.nitko te nije pitao za mišljenje.
Ja izvinite direktore neće se ponoviti. Šta si mu ti advokat?Sa onakvim ponašanjem bolje neka se i ne vraća.nitko te nije pitao za mišljenje.
kak si pogodio?
Dobro je nećemo dalje. Jelash je ok momak ali je tempirana bomba i bez razloga je digao nos i otišao sa foruma.
Što je najgore, bezveze se naljutio, a šteta, stvarno bih volio da je ovdje, a razlog mu je totalno djetinjast bio.
Jelash je ok momak ali je tempirana bomba i bez razloga je digao nos i otišao sa foruma.Eh, znači ništa novoga. A valjda će se vratiti.
Pozz...
Imperator se nažalost neće vratiti.
Koja steta,odlican inreal a i online :)