Ma joj, treba s tom kozom na ražanj. Kad se sjetim koliko sam se s tim patio dok na kraju nisam pokleknuo i kod frenda preko dial-upa na netu potražio rješenje. XD
Nisam siguran, ali čini mi se da sam negdje pročitao da su i sami devovi priznali da je zagonetka apsurdna i onda to kasnije malo promijenili u ovim reizdanjima.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Yup, igrao sam reizdanje tj. Director's Cut i tamo je koza jedna od najlakših zagonetki uopće. Čak nije ni zagonetka već se samo mora pomaknut plug onaj i to je to. Super je što nakon toga George izjavi "So the 'ghost of Lochmarne' is no more than a fierce Billy goat. For a moment I thought it was going to be incredibly awkward to get past, but in the end it was surprisingly simple. Who would have known?"
Inače ja sam je u originalu prešao nakon 100tog puta pomahnitalog klikanja po ekranu pa na blef nešto stisnuo i pogodio. Naravno, nije mi bilo kurca jasno kako sam prošao. Išao sam pogledat walktrough nakon toga i kada sam pročitao uopće nisam skužio da sam napravio to što se tražilo. :)