CroZac_Drake Zara LarssonUpravo sam skužio da sam stariji od ove cure. Napunila 18 godina prije 11 dana How
blade Daisy Ridley. Možda nije Sexy Chica, ali je tako everyday next door neighbor cura da sam ju morao staviti.
[deleted] Već sam jednom napisao ali vrijedi opetNema toga što lijepota žene ne može izliječiti Uđem u temu i odmah, ali odmah mi je bolje :A one fore sa moj tip žene imaju samo oni koji ama baš ništa ne prcaju.Sve su moj tip ali DOSLOVNO, možda ja nisam njihov ali ko ga j....e Malo veći broj slika ali imate opciju prijavi modeatoru pa se slobodno poslužite sa istom Zadnja tura za ovu godinu od čika Dabra Uživajte mi večeras i najte da vas po hitnama moram skupljat 8)A sad malo od naprijed 8)Bolje da ljulja......da :
Raziel Jedina tema u kojoj se ne zalim kad neko posta vise od 3 slike.Osim kad Denetsu postavi nesto, to je vec iznimka. xD
CroZac_Drake Osim kad Denetsu postavi nesto, to je vec iznimka. xD Ma zna Densetsu i dobre stavit... Samo ima malo drugačiji ukus....Evo jedna od mene za kraj godine