CroZac_Drake Nemoj tako. Emily Blunt i Karen Gillan su stvarno zgodne. Ovu u sredini ne znam, ali nije toliko loša sad.Možda slike nisu najbolje, ali opet, ukusi se razlikuju :)
Fenix I naravno da ti je ovo prvi post 5 mjeseci poslije registracije. Sexy Butrice. Ako se ne varam, Dabar ju je originalno nazvao neštop tipa =====>SEXXYYY CHICHAAAS<====== CroZac_Drake Emily Bett Rickards Tzereen Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge 🙂Al slatkica u faci, skroz.
Tzereen Yup.Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge :)Al slatkica u faci, skroz.
CroZac_Drake Yup.Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge :)Al slatkica u faci, skroz.Uff, meni se noge baš sviđaju... traba imat malo. Al faca, da. Woww.
juky Yup.Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge :)Al slatkica u faci, skroz.nemoj srat 8) bolje da ljulja nek da zulja ;)
Tzereen Kako me popljuvase Volim i ja oblo :)Kelly Brook, Christina Hendricks, Scarlet, Salma Hayek, Jennifer Love Hewitt...Ova mi nije onak lepo zaobljena, vec stupasta, al ono, that's just me.
madsupercrash Mislim da je najbolja milfaca trenutno Sofia Vergara.... stavio bi slike al preko tableta je proces predug na zalost