doctorfreak Tzereen Google image reverse...i uvijek ces znat ime. Sad se zahvali....i dužan si pivu. Bok
Tzereen doctorfreak znam za to, ali ne nađe mi svaku. Ova plava je baš slatka, a ne nalazi mi ju. Razielovu sam našao. Ne mogu ti platit pivu ako kažeš da je Northman 2/10. Možemo se naći, ali svako plaća svoje. 😂
doctorfreak Tzereen Ne mogu ti platit pivu ako kažeš da je Northman 2/10. Tze ponovo si me zamjenio s nekim 😃 Izgleda da stariš, umjesto pive cu ti kupit antisenil tablete ginkobelupo 😆 A kaj se plave tice...to je @Brijac slikao susjedu...kad je ni google ne nalazi 😄
Raziel Brijac Prva je Sophie Mudd, treća bi trebala biti Tahlia Paris, a ova druga vjerovao ili ne, ne postoji u mojoj čitulji. Mora da je od skora započela karijeru.
Matador Treća ima tetovažu na bedru i desnoj podlaktici, nakon pomnog istraživanja, zaključio sam da Tahlia Paris nema tetovaže. A i ova djeluje dosta mlađe.
TITANXIS Seksi baba u tijelu. Samo za one kaj vole starije seksi babe! Upozoreni jeste a ja perem ruke!