bosscorelli Zamisli stavljat filtrirane , fotosopirane i operirane cure tu a istovremeno srat drugima kad stave realno lijepu kojoj nista od toga ne treba. A i siguran si da je legalna 😃
Tzereen Ma zgodna je cura koju je Brijač stavio, daleko od toga, ali dođe mi da si odrežem malog ako bi mi reagirao na nju. Stvarno izgleda ko da mi dijete može biti. Ali da sam ju upoznao kad sam imao 18...
fensisuperstar Brijac ne sviđa mi se što joj zubno meso nije iste visine na prednja dva zuba 1/10 ne bih ju dirao štapom preko interneta preko africkog vpna. Ostalo je 9.9/10 pogotovo sise sa kojima bi mogla ubit nekog Ova slika <3 https://images.app.goo.gl/rnpZZjwF1C9gg7Q4A
Tzereen Raziel Izgleda kao neča čudna kombinacija Megan Fox i Liv Tyler. I nemoj bit prost. Kaže se, odveo bih je na večeru. Meni četvorka izgleda kao ne želi na večeru, nego je više doma za zapalit joint.
Raziel Tzereen . I nemoj bit prost. Kaže se, odveo bih je na večeru Izvinjavam se. Odveo bi je na večeru i bio pravi gentlmen kako spada prema jednoj dami. A potom bi je prčio onako životinjski, cijelu noć.
TITANXIS Meni su bekovi gut te lijevi vezni, o napadaču bi se razmislilo i to kaj se njihovih tjelesa tiče a face su mi 2,5,3,1,4 gledajući s lijeva na desno. To je tak na slici a uživo možda se neće poklapat sa listom, možda su bolje ili pak lošije.
Tzereen Moju stavio na zadnje mjesto. Odlično. A jel se vidi kak je treća najviše ljuta, a četvrta najopuštenija?
TITANXIS Naj se ljutit, gledao sam po facama i tjelima a uživo možda je ta tvoja ljepša od preostalih 4. edit: ova druga i prva na mom mjestu me podsjeća na klingoricu ex pjevačicu et-a, volim takve face.
Tzereen TITANXIS Kaj bi se ljutil. Nisam ni ja rekel da je najlijepša, već da je najzabavnija. To je bitnije.
TITANXIS Po faci možda bih i ja reko a ko zna možda je neka dobra cura i nedjeljom ide u crkvu i ovak se vidi po faci kao da misli: ma šta ja radim među ovim fufama? Ove kaj pokazuju guze te su ti za svakojake zabave i ove 2 i 3 se drže za bikini a ta 4 ima uobičajen normalan stav jedne cure a isto su postavljene kao cijele prema kameri. A na kraju krajeva fotograf im je vjerojatno rekao kak da se postave pa zanemari sve kaj sam napisal.
Tzereen Tak treba. Postajemo čedni. Facice i osmijehe bacite. Ne stalno guzice i sise. Pa nismo majmuni.