Tuhy Ne želim ispast šovinist il nešto, al ova mala mi ima ono nešto droljasto u sebi. Kolko mi nekad to zna djelovat odbojno, tolko je (češće) onak, baš kurvinjski seksipilno. Nekaj sam čital da ona ustvari ne izgleda tak (u licu)... Sad, kaj je tu istina, nemam pojma. Ove dvije nemaju tu neku "drolja karizmu", al su mi prezgodne. Nabrzinu sam samo screenal sa instagrama, pa su ovak sa tekstovima...
fensisuperstar Tzereen taman mi je trebalo nest takvo da se zrigam dobro. @TITANXIS nemoj vise plz. Sam sebi cu na ocima napravit bjornsonna majke mi
TITANXIS Tzereen Može bit da je transić. Nisam ni obračal pažnju. Random sam slao na koje naišao. Trebao sam si zumirat sliku da vidim a možda je samo muškobanjasta, ko će ga znat!
TITANXIS Tzereen ono prvo ni nije žena nego transvestit, kak mi izgleda. Kopkalo me je pa sam išel malo istraživat i mislim da ipak nije transvestit a radi se o fotomodelu iz "secrets in lace" a Ashley Valentina (koja baš izgleda muškasto ali je žena) je u tom projektu glavna šminkerica. Kada gledam ostale njezine slike, vidi se ipak žensko sa istinu malo muškim crtama lica, jebiga, ima takvih ženski a i u njenim gaćicama se ne nadzire veća izbočina velebita.
Raziel Naletio random na Instagramu na nekoj stranici za agrokulturu, u momentu se zaljubio. Njemačka, zemlja moje budućnosti.
Raziel DarkPunisher Mala je neki biolog veterinar, ima video kako objašnjava učinak pantljičara na svinje 😆 . Glas i akcent su joj full sexy. prc