Ne znam zašto zamjenu baterija nisu mogli napravit tako da ih svatko može zamijenit kako mu odgovara. Čim ode kvragu, ja bi to morao slat do njih da zamjene. Da nebi...
Ili recimo ovo sa USB 2.0 koji će naknadno bit 3.0.. rezanje troškova? Zar bi bila tolika razlika u cijeni?
Da, ovo je malo knjapavo. Vjerojatno ces moci sam to napraviti, ali gubis garanciju i postoji sansa da nesto s*ebes. Nadam se da ce biti kakvi serafici, a ne da ce sve staviti u plasticni oklop s kukicama.
Dok je spojeno na docking vjerujem, da ce se puniti dok igras, a samim time ide i pretpostavka, da ce biti stalno na 100% sto nije bas dobro za vijek trajanja baterije. Mozda se moze ograniciti softverski, da na dockingu bude na 80% (noviji laptopi imaju rezim rada kad je stalno na struji, da drzi bateriju na 80%). Ali s druge strane na taj nacin "ubijas" mobilnost, jer ako zelis nositi Switch van, kreces s 80%, pa mi to bas ne izgleda logicno. A time i ubija moju pretpostavku o 80% na dockingu.
Ovo za USB 2.0/3.0 mi nije jasno, jer nisam znao da mozes softverski napraviti upgrade s 2 na 3
Pohvala sto ce podrzavati standardne SDHC memorije, jer ono sranje sto je Sony napravio s Vitinom memorijom je katastrofa. Veca memorija je kostala vise od polovne Vite
Taktovi i sl. me ne zabrinjava. Takvo je, kakvo je.
Sve je u rukama developera i koliko ce dobro optimizirati igre, tj. koji ce engine koristiti. Uzimam za primjer Deus Ex koji se izvodi i izgleda prilicno dobro na PS4 u odnosu na PC. Te recimo Wasteland 2 koji izgleda kriminalno losije na PS4, te recimo ubijanje detalja na Farming Simulatoru 2017. Mapa od par njiva, koja je manja od nekih BF mapa
Switch me sve vise zanima, nakon sto sam odlucio, da preskacem prvu generaciju VR-a
Da li ce podrzavati eksterne USB diskove?