Uglavnom kupija san Deluxe na dan izlaska, to mi je tek druga Switch igra i moran rec da je ovo najbolji Mario Kart i najbolja arladna voznja ikad, ne nne nego najbolja voznja ikad.
Prvo da napomenen, Kart nisan odigra na Wii U i neman pojma kakve su , kolke i jesu li uopce napravili ikakve promjene.
Igra za pocetak izgleda odlicno, vrti se odlicno i u portable modu izdrzi oko 3ipo sata baterija a i zasigurno nismo dosad vidili igru koja ovako dobro izgleda u portable modu. Dakle prvi dojam savrsenstvo.
Krenija odigrat malo, eno na 40+ likova za birat ok tu san izgubija neko vrime da izaberen i onda paf 50tak staza za birat.
Uz to sve opcija za customatizaciju vozila i likova je miljardu, i nije mi se dalo sad sa tin zajebavat. I napokon krenija vozit... Igra se izvodi glatko, bez ikakvog laga i uz to izgleda predivno, staze koje san dosad odvozija su odlicno formirane i gust je vozit po njima, power upovi na svakom koraku. Igrala je i cura sa menon sa ukljucenin steering modon da se ne zabiva u rubove i to je definitivno jos jedan veliki plus za nove igrace i dicu.
Nakon toga san se bacija u Battle mode, ah napokon nakon Kart 64. 8 odlicno formiranih mapa i par zabavih modova, ja osobno igran Renegade roundup sa policajcima i lopovima, ultra zabavan timski orijentiran mode di je cilj sve lopove poist te pobacat u zatvor, naravno lopovi mogu oslobodit jedan drugog te onda nastaje kaos.
Odvozija san dosad samo 3 trke u mpu, ali i tu iznenadenje, serveri su vec puno, spoji te u roku sekund i ide sve glatko bez ikakvog rusenja laga ili slicno ( al aj malo san igra pa da ne ureknen) tako da Thumbs up Nintendu na odlicno odradenom poslu.
U 3 dana odigrano oko 10 sati, u svakoj sekundi sekundici san uziva i velika velika preporuka svakom ko ima Switch.
Moja ocjena 10/10 , ocjena niti malo fanbojska niti malo nategnuta , cista ko suza jer u ovo kratko sta san igra jos nisan nasa niti jednu manu.