Malo toga, ali uglavnom Street Fighter V, Dragon Quest VIII (3DS) i Persona 4 Golden, kojoj se kraj još ne nazire. Ni blizu.
Sve mi se čini da će ovo biti aktualno i u veljači.
Što ste igrali protekli mjesec - siječanj 2017.
Overwatch
Resident Evil 7
Salt and Sanctuary
Batman Arkham City GOTY verziju i trenutno sa januara u februar ulazim igrajući Arkham Knight. Genijalne igre stvarno. Također igrao sam sa burazom New Super Mario Wii na dolphinu i da malo utažim retro nostalgiju Ace Combat 3.
...Persona 4 Golden, kojoj se kraj još ne nazire. Ni blizu.Ja sam završio nakon otprilike 80-ak sati, da imaš predodžbu. Naravno, uz uvjet da ne dobiješ bad ending, onda ćeš završiti dosta ranije.
Sve mi se čini da će ovo biti aktualno i u veljači.
Ja sam završio nakon otprilike 80-ak sati, da imaš predodžbu. Naravno, uz uvjet da ne dobiješ bad ending, onda ćeš završiti dosta ranije.Problem je što igram već gotovo mjesec dana, imam 60 sati, znači cirka 2 sata dnevno. (bio sam dosta zauzet ovih dana, koliko god to smiješno zvučalo)
Ali da će trajati, znam. Kao što rekoh, 60 sati, ako pogledaš trophy listu vidjet ćeš da sam tek sam na onom dijelu kad spasiš Naoto (početak 10. mjeseca), ali pozitivno je da imam 75% demon compendiuma popunjeno; dao sam si truda.
Daj skuži koju prokletu sreću imam s tom igrom. Kreiram ovog demona:
http://megamitensei.wikia.com/wiki/Tzitzimitl#Persona_4_2
stavim na nju neki almighty skill, uletim u dungeon i u 3. ili 4. borbi dobijem tarot kartu za level up skill i pretvori mi se u Megidolaon (severe almighty damage / all foes).
Sad mi je žao što sam na Normal počeo igrati, trebao sam odmah na Hard; imao sam 4 ili 5 game overa i to samo jednom od bossa, a ostalo od onog demona, reaper ili kako se zove. (i ne, još ga nisam ubio)
Laka igra kad skužiš što treba raditi. I ako kreneš farmati Status tarot karte (a čini mi se da u striptiz baru najviše takvih i bacaju).
Remek djelo od igre.
EDIT:
Izvinite ljudi na offtopicu.
PC
Hearthstone
Dicetiny
Super iskoristavam RX480 :
PS4
Rise of Tomb Raider
Vita
Darkest Dungeon - preporuka (na bilo kojoj platformi)