https://www.youtube.com/watch?v=u8qWTd2J8kk

Datum izlaska: June 2016

Platforme: PC, PS4, Xbox One

Opa :)
Zanima me da li je ovo nastavak Dirt Rallya ili 3?
Sto se tice fizike i voznog modela jel.

I mene to najviše zanima, dobra stvar što izlazi brzo...

https://blog.eu.playstation.com/2017/01/26/4-things-you-need-to-know-about-dirt-4-coming-soon-to-ps4/

2. Dirt 4 was developed with real-life racing drivers

At Codemasters, we pride ourselves on providing the most authentic representation of motorsport possible, which is why when developing the game, we called in top-flight rally driver Kris Meeke along with former Rally champ and two-time World Rallycross Champion, Petter Solberg, to help us nail down the feeling of driving these amazing cars around a blind bend at breakneck speed.

Petter and Kris came to the development studio to consult and assist with the handling aspects of Dirt 4 – and thanks to their years of world-class Rally and Rallycross experience, Dirt 4’s feel and handling has been taken to the next level. Petter’s son (and motorsport champion of the future) Oliver Solberg also helped us with the handling and behavior of the crosskarts, which will be new to the DiRT franchise this year!

Izgleda da neće biti baš arkadno.

Da. Vjerojatno Dirt Rally vozni model i fizika sa sadrzajem iz Dirta 3. Lajkam :)

Dirt Rally je bio pretezak i s tim nije mi uopce bio zabavan.
Nikako da nadu onaj savrseni omjer arkade i simulacije koji su imali oni stariji Colini. Koja je svrha voznje kad ne mogu proc tri zavoja bez da sletim u pizdu mater

Dirt Rally je bio pretezak i s tim nije mi uopce bio zabavan.
Nikako da nadu onaj savrseni omjer arkade i simulacije koji su imali oni stariji Colini. Koja je svrha voznje kad ne mogu proc tri zavoja bez da sletim u pizdu mater
Slažem se jbg igru ako nemože sa 150 na sat uletjeti u zavoj

Bit će nešto za svakoga, evo komentar sa facebooka od developera, za mene sigurno sim način, nema do tog osjećaja kad završiš stazu koji ni 1% ljudi ne može proć flat out

The experience of DiRT 4 comes two ways, with gamer handling and sim handling. Gamer is like DiRT 3 but better, and Sim is DiRT Rally but better. Kris Meeke and Petter Solberg helped us developed the sim handling... and did we mention there's a near infinite amount of tracks?

Radujem se ovoj igri. Dirt rally me je oduševio, od ove ocekujem jos vise. Nadam se da ce opet ici na 60fps na konzolama, ne treba mi ovdje eyecandy grafika.

Zasada se ne veselim.
Malo mi ostaje gorak okus u ustima što su prestali s podrškom za DiRT Rally.
Očekivao sam da će biti još materijala i dodatnog sadržaja.

Povratak arkadnosti me previše ne interesira.
No vidjet ćemo. Your Stage zvuči zanimljivo; moglo bi biti jako dobro, ako dobijemo dobar alat u ruke.
Treba također vidjet koliko im je ovo ozbiljan projekt.

Jer sve igre izuzev DiRT Rallya su bili mlaki projekti.
Kada kažem mlaki, nemislim na male i loše; nego na kvalitetu i kvantitetu.
DiRT Rally je igretina, a ovo su igre.

Takošer DR je najbolje što se desilo virtualnom Rallyu ikada, uključujuć RBR.

Da. Vjerojatno Dirt Rally vozni model i fizika sa sadrzajem iz Dirta 3. Lajkam :)
Pa da, Dirt 3 je bio sasvim korektan rally. Više simulacija nego arkada. Eto, meni je Dirt 1 bio odličan, dok Dirt Rally (ovaj novi) nisam još odigrao. Ako se zaželim prave simulacije, barem ima(mo) taj nastavak.

Pa da, Dirt 3 je bio sasvim korektan rally. Više simulacija nego arkada. Eto, meni je Dirt 1 bio odličan, dok Dirt Rally (ovaj novi) nisam još odigrao. Ako se zaželim prave simulacije, barem ima(mo) taj nastavak.
Dirt 3 je bio sasvim solidan,ali su staze bile široke 20 metara, flashbackovi, premalo prostora za podesavanje auta itd.
Obozavao sam Gyhkama challenge. To je odlicno i trebaiu vratiti.

mjesec kasnije

Također nisam igrao Dirt Rally, sve si mislim uzet ili ne, ali mislim da bum onda preskočio stari nastavak i probao ovaj.
Btw. moj Ivane

Datum izlaska: June 2016

Preskočit ćeš ono i uzet ovo. okej.    :(    :

Ne znamo o kakvoj se igri radi. Ma nemam vremena, znači dođe mi da plačem. Ni Asseto Corsu, ni Project Cars nisam niti probao!! Ej niti probao !!!

24 dana kasnije

Jel bolje uzet dirt rally ili cekat ovo? Koja je uopce razlika izmedju igara, zasto dirt rally nije bio 4? Gledao sam IvanCROsemo videe sta je stavljao u temi i predobro mi izgleda. Sta je Dirt s brojevima vise casual ili sta?

Jel bolje uzet dirt rally ili cekat ovo? Koja je uopce razlika izmedju igara, zasto dirt rally nije bio 4? Gledao sam IvanCROsemo videe sta je stavljao u temi i predobro mi izgleda. Sta je Dirt s brojevima vise casual ili sta?
Mislim da je DR bio na akciji za 150kn, za te pare ne možeš bolje rally igre naći, isplati se jer u D4 neće biti pikes peak i 4 lokacije iz Dirt rally-a.
Dirt rally nije bio 4 zato jer nisu imali spreman ''your stage'' kojeg su krenuli raditi odmah poslije Dirt 3 a nisu valjda htjeli biti toliko dugo bez rally igre. Dirt 4 će imati 2 moda, simulacijski mode koji je kao DR i gamer mode koji je sličniji voznom modelu iz Dirta 3.

DiRT Rally je vise namjenen publici koja zeli HC rally iskustvo, fenomenalan spoj zabavne i simulacijske voznje.

Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk

Thanks na info, nabavit cu taj Dirt Rally onda prvo

8 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=Kil1CuEqKkg

https://www.youtube.com/watch?v=PLiEaOOdtG8