blade Što da, pobogu, odem gledati u prvoj polovici 2017.? Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Fico Jako mi je drago da se Lost City of Z našao na listi. Čini mi se kao film koji Hunnamu daje šansu da se i ljubiteljima filma dokaže kao odličan glumac. Svoj talent je već pokazao u Sons of Anarchy, no ovo mu šansa za slavu na filmskom platnu. Uz to ga i čeka King Arthur koji će ili biti veliki uspjeh ili veliki flop.
yakuza_stinger T2 u prvoj poloviciSW u drugoj poloviciEto, sve dileme riješene, fala na pozornosti, doviđornoooo
blade T2 u prvoj poloviciSW u drugoj poloviciEto, sve dileme riješene, fala na pozornosti, doviđornooooBaywatch Yakuza. Baywatch.
Zero Uh, uh, bit će tu dobrih stvari. Ali ne računajući SW, najviše se radujem nastavku Trainspottinga.
blade Uh, uh, bit će tu dobrih stvari. Ali ne računajući SW, najviše se radujem nastavku Trainspottinga. I Baywatchu.
veigue Ako se mene pita, a ne pita se, ali ću svejedno kazati: ništa na toj listi ne valja.Dobra stvar je ta da Asylum izdaje (među ostalim) i 3 potencijalna hita: T-Rex vs. Zombies, Sharknado 5 i Cyber Rangers (kopija Power Rangersa; možda ovdje dobijemo bezrazložno izostavljenog White Rangera).
yakuza_stinger T2 u prvoj poloviciSW u drugoj poloviciEto, sve dileme riješene, fala na pozornosti, doviđornooooBaywatch Yakuza. Baywatch.Da, da, zaboravih, bemti lifeAko ne bude Hoff unutra barem kao neki cameo, bit ću veoma tužan.
densetsu Ako ne bude Hoff unutra barem kao neki cameo, bit ću veoma tužan.Pojavit će se u filmu, kao i Pamela Anderson.
fox Ma svibanj je objektivno najjači, Pirati su uvijek zabavni, Covenant teško može biti gori od Prometheusa, a Baywatch je sve. :