maverick
Pošto smo zaključili da smo si okej ajmo onda ovako.
Isto rijetko kupujem day one već masu. Zadnje 2 godine uglavnom preko Ozone hr koji često ima brutalne popuste, Crovortex isto ima dobre cijene o rabljene preko fejsa se isto nađe po fer cijeni. Online sam već napisao da im ne plaćam, komentiram u 95% tema koje me zanimaju i woke igre također izbjegavam ali ne kažem da svaki izbjegnem (ako misliš na Tlou 2).
Mislim da puno više dižeš u nebesa Nintendo nego bilo koga drugoga. Ja otvoreno kenjam i po Sonyu i svima ako mislim da to "vrijeđa mene". Pos vrijeđanje mislim kad mi serviraju grafički jako loše igre, a pravdaju se IP, originalnosti i slično.
Evo ti samo jedan primjer. Imaš ljudi na na netu koji kenjaju po grafici npr. Lords of Fallen ili Lies of P. Onda ti isti dižu u nebesa Pokemon igre za Switch koje stvarno izgledaju kao da su izašle na PS2 (čak bi se usudio reći i lošije). Acreus ili kako im se zove. I onda izađe Metroid Prime 4 koji izgleda bolesno dobro za Switch. Prime remastered također.
Da ne pričam kako su im igre skupe, popusti rijetki i šta god da naprave prolazi ne znam ni sam kako.
N64, GameCube i Wii U im je bio fail što se tiče prodaje ali ostalo im ide samo tako.