PS2MASTER viper89 Moras jednom i ti pogodit frende :)Ja navek imam praf! 8)Nexus Skelpali su jebački deal...usudim se kazati možda i jedan od največih.Samo ime Star Wars je toliko zaradilo da je to bolesno.He, čak sem i očekival neš takvog jer su Sony i Disney u jako dobrim odnosima.
S1r1uS Predobar trailer, vidi se stil Dicea pri napucavanju, odlicno sve izgleda i djeluje. Nadam se da uskoro pokazu i pravi gameplay.
S1r1uS Star Wars Battlefront Won’t Use Battlelog System, Will Launch With More Than Eight Mapshttp://www.playstationlifestyle.net/2015/04/19/star-wars-battlefront-details-0419/
S1r1uS Steta sta nema battlelog. Najbolji stats site ikad.Sigurno budu iskemijali nesto slicno ako ne i bolje...
chono7 Znači 20. 11. rokamo ovo! Vidi se da je cijeli trailer zapravo engine igre i da će igra biti jako blizu tog prikaza.
chono7 Frostibite. Rest my case! 8)Ipak biram fps, jer me živciraju ove tave na glavi rebel scum-a! Kroz fps ih manje vidim.
viper89 Frostbite bas rastura. Jedan od najboljih enginea u gamingu.Koji ce to show bit kad pokazu gameplay na E3.A tek Mass novi Dragon Age je predivan iako je cross gen.DICE ce pokazat sto je next gen.A tek BF5 nakon SW , uh
Solid_Snake Polako guys, stanite na loptu.Not trying to bust your balls, ali nemojte previše žuriti sa hype-om :-).Nije prvi put da smo se opržili na prve materijale neke igre.