Jao kako mi se ovo igra, pogotovo će mi se igrati kad odgledam film (karte već kupljene ) ali mislim da pored novog CoD-a neću imati vremena i za još jedan FPS naslov :(Ne znam zašto bi itko dao prednost CODu pred Battlefrontom. :Zasto nebi?Zato što je u svim aspektima superiorniji naspram CODa osim u količini sadržaja(kvaliteta>kvantiteta)Najveća prednost je naravno što se Battlefront odvija u star wars svijetu dok BO3 u nekom futurističkom razrušenom generičnom settingu.Nadalje,sam gameplay u COD nije evoluirao još od CODa 4,grafika nije ni do koljena Battlefrontu,opet nema vozila,ovo skakanje po zidovima i klizanje po podu kojim se hvale bilo je i u Advanced Warfareu kojeg to nije spasilo da ne bude loša igra i tako dalje...Da, ali ne uzimaš u obzir to da mi većina prijatelja igra COD, a rokati first person shooter online sam samcat je meni booriiiiing.. nema te napetosti, akcije, epic mečeva bez komunikacije i kompetitivnosti kao u igranju sa svojim prijateljima, bar tako ja mislim.