wooddiebone Ajme koji očaj.Mogli su uredno igru nazvat Battlefield Star Wars. :Ovo da je i malo slično battlefieldu ja bi prvi skočio na igru, nije ni blizu.Ajde daj barem nekoliko usporedbi koje povezuju Battlefield i Battlefront, meni baš nema ništa slično, 2 različita svijeta, ovo čak i nije FPS, jedina sličnost što je radi isti developer.Ovih pet DLC-a će sve skupa koštat ko PS4, a svaki će dodat 4 mape, dva oružja i vozilo.
wooddiebone Osim EA-ove pohlepe kakve to ima veze sa BF serijalom,njegovim gameplayom, team playom?Pročitaj na slici.Nije tu EA problem negoOduvjek su imali autistično tumačenje pojma DLC.Od ekspanzija koje su izbacivali kao nove igre do BF3 u kojem su počeli sa svojim DLC-ima po cijeni prave igre, a koji ti donose praktički ništa.
ivancro95 To je usporedba Star wars Battlefronta 2 i ovaj novi, mi pričamo o nečem drugom, ja sam samo rekao da ovo nema nikakve sličnosti sa Battlefield serijalom, ako ti misliš da ima, to je ok ali eto meni nema.
wooddiebone To je usporedba Star wars Battlefronta 2 i ovaj novi, mi pričamo o nečem drugom, ja sam samo rekao da ovo nema nikakve sličnosti sa Battlefield serijalom, ako ti misliš da ima, to je ok ali eto meni nema.Pa nisam komentirao gameplay. Grafički izgleda prekrasno, a gameplay kolko tolko zabavan.Ne mjenja činjenicu da je ovo Battlefield Star Wars.
PS2MASTER Vrlo vjerojatno će biti bugfest, al' kupujem ovo svakako. Prevelik sam SW fanboj da propustim takvo napucavanje.Lijen guglati - kada stiže igra u prodaju?Pogledao sam sad i gameplay gdje osvajaju i brane one pod-ove, izgleda fenomenalno. Ali slažem se da treba vidit prvo kako će serveri funkcionirat na launch-u jer po meni samo to može uništit ovu igru.Pa beta je to. Ima bugova. Al za razliku od BF-a 4 de je i beta štekala, ovo ide zbilja zbilja glatko, barem na PS4.
Nexus Koju imaš ti brzinu da ti YT stream radi na 720p?Mislim da na PS4 ne mozes streamati na više od 720p sa share opcijom.
PS2MASTER In direct comparison, PS4's beta retains the parallax occlusion mapping around Sullust's floors - something not seen on the PC's medium or low settings. Alas, the draw distance for rubble does fall short of the ultra preset's far reach, but this area is a direct match for the high setting. Even texture filtering can be placed at the high preset, with PS4's floor details staying clear as we look into the distance, putting it a grade above a matching medium preset shot.All told, the one aspect that grates on PS4 is the pop-in evident at close range on minor objects strewn across the ground. Level of detail switches over noticeably on the Hoth stage's intro camera-pans, with urns and boxes popping into view. Fortunately, crucial geometry (such as mountainsides, huts and walls) is far more consistent at range, and in matching shots this aspect actually falls closest to the PC's ultra preset.Nije loše. :http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-star-wars-battlefront-ps4-beta-performance-analysis
Flipper Ako igraš PC mislim da ti je preload preko Origina dostupan a za konzole nema još ništa. Navodno po našem vremenu oko 3 ujutro će staviti na Store...
Flipper Kad se Store updejta obično? Valjda će tada. Samo čitam po forumu da će kao kod nas tek u 16h početi što sumnjam.