Prva konzola u životu SNES, prva igra koju je baka kupila za to čudo bila je Super Mario All Stars na kojoj je bilo više nastavaka brkatog vodoinstalatera. Super Mario Bros 3 bio je jedan od njih i pošto mi je kao klincu izgledao najbolje od ponuđenog, najviše vremena igrao sam upravo njega. S mlađim bratom sam znao prelaziti igru kooperativno, a kada bi zapeli, kratili bi vrijeme u Batltle modu koji bi obično završavao vriskom i udarcima u rame, ovisno tko bi pobijedio. Stari Super Nintendo još uvijek radi, spremljen je u vrećici i tradicionalno ga svake godine nosim sa sobom na ljetovanje i igram upravo ovu igru. "Kazeta" već pomalo šteka, vježbam pluća dok pušem u kazetu i gle čuda - uvijek nekako proradi nakon svih tih godina igranja. Theme song mi upravo svira u glavi i čujem zveckanje novčića kojima Mario puni džepove. Skupljanje zvijezdi na kraju levela je bio izazov i uvijek bi jezikom nervozno oblizivali usne prije tog zadnjeg skoka, pogotovo ako si nanizao dvije i sad trebaš skupit treću. Zbilja čudo od igre.
Hvala baki na ovoj igri i hvala yakuzi za ovaj nostalgia trip. Stvarno odličan tekst! :