Flipper Nintendo nam je predstavio svoju novu konzolu s kojom je izgleda odlučio odmah i podučiti mlade gamere i gamerice kako dobro pomusti sise i još se dobro zabaviti. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
veigue Ti Flipperu ne shvaćaš da je ova igra namijenjena prvenstveno za gejmere u zemljama gdje kravu nikad nisu i nikad neće vidjeti uživo - Etiopija i Japan, primjerice - pa im na ovaj način pokušavaju dočarati kako je to.
veigue Yakuza_stinger Ako ti nije problem, prokomentiraj ovo:http://www.ricedigital.co.uk/panties-come-in-rice-exclusive-galgun-double-peace-mr-happiness-edition/Molim te.
yakuza_stinger – Supreme, ULTRA-RARE, extra-soft Mr. Happiness “Screen Cleaner” – gently wipe down your dirty screens for MAXIMUM visibility!Mora da je igra jebena čim očekuju da će bit toliko jak moj.... gejzir.Treba ih pitat dal rade screen cleaner u prirodnoj veličini da ga obučem za miting.
Zero Zamislite samo da u jednoj prostoriji se nađe nas 8 i igra ovu igru. Zamislite sada nekoga tko to gleda sa strane i ne zna da li je došao na orgije ili pogledati novu Nintendo perjanicu.
Deadwalker Ne vidim tu ništa loše. Ja se sa svojim prijateljima često zabavljam na sličan način.Meni je samo u glavi slika da pozovem društvo u stan, otvorimo pive i igramo to. Urnebes na n-tu.Inače, tekst je iz moje perspektive totalno promašio fudbal :)
StarFox_N Fenix Nema potrebe da se ispričavaš na vulgarnosti. Bolje da ne čuješ moje riječi kad popi**** na ovakav debilizam pa krenem jeb***....Ovo je dno dna. Samo to mogu reći.