Ovo ću odigrat iako su PC zahtjevi ludi, minimum 8 gb rama, lol
Quantum Break
300kn... Lol
First world problems.. 8gb rama je najmanji problem. Ultra gpu je problem za razmotrit. Opet 4k teksture najvjerojatnije. Dx12 ne donosi smanjene zahtjeve, vec bolje iskoristavanje istih. To mnogima nije jasno. Async shading bi mogao biti prava prekretnica i fenixov let AMDa.
Jako lijepo igra djeluje. Ekspresije lica su bomba.
Bravo dečki, pozitivno me iznenađujete odgovorima .
Očekujem vrhunsku igru od Remedyja, rekao bih bez problema najbolji studio u M-ovom posjedu. Nadam se u budućnosti i najavi Alan Wake 2.
Bravo dečki, pozitivno me iznenađujete odgovorima .Oni su više kao 2nd party?
Očekujem vrhunsku igru od Remedyja, rekao bih bez problema najbolji studio u M-ovom posjedu.
Još da hoće nekako skoknuti i na PS4 bilo bi lijepo.
Ah da, upravu si. Ja sam nekako sve mislio da su u posjedništvu M-a.
Doduše neće se ovo pojaviti na drugim konzolama, sa obzirom da je finansiran od strane M-a. Slično kao i sa Alan Wakeom.
Remedy je indie studio. :)
preferiraju "2nd" party suradnju sa MS-om, nesto kao Quantic Dream. Samo sto sony ugrabi pravo na IP quantica dok recimo Remedy drzi Alan Wakea.. zanima me kakva je situacija sa QB.
Ah da, upravu si. Ja sam nekako sve mislio da su u posjedništvu M-a.Kako je MS krenuo izaći će i Xbox aplikacija na PS4
Doduše neće se ovo pojaviti na drugim konzolama, sa obzirom da je finansiran od strane M-a. Slično kao i sa Alan Wakeom.
: :
in theory, Wake 2 se bez problema moze izdat i na PS4 ili NX (iako je za ocekivat da ce MS odmah pristupit i nastavit uspjesnu suradnju), kao i jedinica koja je izasla na steamu buduci da MS nije vlasnik. Jedno je windows 10 i interno MS kao sad za QB.. a u doba kad je izasao Wake za PC to je bilo za Steam koji zapravo nije bio "in house".
btw zenska iz gifa, za usporedbu
Uh,mjenjal bi pola PS ekskluziva za ovu jednu,pregenijalno izgleda,jedino mi totalno bezvezan ovaj spoj sa serijom koja prekida igru,nepotrebno po meni.
Uh,mjenjal bi pola PS ekskluziva za ovu jednu,pregenijalno izgleda,jedino mi totalno bezvezan ovaj spoj sa serijom koja prekida igru,nepotrebno po meni.Dobro nećemo pretjerivati
Heheh,ozbiljan sam,al da se ispravim pola PS4 elskluziva
Kompromis zbog serije vjerojatno.