Ovo ću odigrat iako su PC zahtjevi ludi, minimum 8 gb rama, lol

First world problems.. 8gb rama je najmanji problem. Ultra gpu je problem za razmotrit. Opet 4k teksture najvjerojatnije. Dx12 ne donosi smanjene zahtjeve, vec bolje iskoristavanje istih. To mnogima nije jasno. Async shading bi mogao biti prava prekretnica i fenixov let AMDa.

mjesec kasnije

Damn ovo izgleda glatko... Imam velika očekivanja i za radnju, ipak je to Remedy.

Kakve su ono bile priče određene ekipe na početku trenutne generacije..."ovo nije next gen", "igre izgledaju malo bolje od last gena", "mehh"...slabo ovo slabo ono...kakve nebuloze.  :

Remedy  :

Bravo dečki, pozitivno me iznenađujete odgovorima .

Očekujem vrhunsku igru od Remedyja, rekao bih bez problema najbolji studio u M-ovom posjedu. Nadam se u budućnosti i najavi Alan Wake 2.

Bravo dečki, pozitivno me iznenađujete odgovorima .

Očekujem vrhunsku igru od Remedyja, rekao bih bez problema najbolji studio u M-ovom posjedu.
Oni su više kao 2nd party?
Još da hoće nekako skoknuti i na PS4 bilo bi lijepo.

Ah da, upravu si. Ja sam nekako sve mislio da su u posjedništvu M-a.

Doduše neće se ovo pojaviti na drugim konzolama, sa obzirom da je finansiran od strane M-a. Slično kao i sa Alan Wakeom.

Remedy je indie studio.  :)
preferiraju "2nd" party suradnju sa MS-om, nesto kao Quantic Dream. Samo sto sony ugrabi pravo na IP quantica dok recimo Remedy drzi Alan Wakea.. zanima me kakva je situacija sa QB.

Ah da, upravu si. Ja sam nekako sve mislio da su u posjedništvu M-a.

Doduše neće se ovo pojaviti na drugim konzolama, sa obzirom da je finansiran od strane M-a. Slično kao i sa Alan Wakeom.
Kako je MS krenuo izaći će i Xbox aplikacija na PS4

: :
in theory, Wake 2 se bez problema moze izdat i na PS4 ili NX (iako je za ocekivat da ce MS odmah pristupit i nastavit uspjesnu suradnju), kao i jedinica koja je izasla na steamu buduci da MS nije vlasnik. Jedno je windows 10 i interno MS kao sad za QB.. a u doba kad je izasao Wake za PC to je bilo za Steam koji zapravo nije bio "in house".

btw zenska iz gifa, za usporedbu

Uh,mjenjal bi pola PS ekskluziva za ovu jednu,pregenijalno izgleda,jedino mi totalno bezvezan ovaj spoj sa serijom koja prekida igru,nepotrebno po meni.

Uh,mjenjal bi pola PS ekskluziva za ovu jednu,pregenijalno izgleda,jedino mi totalno bezvezan ovaj spoj sa serijom koja prekida igru,nepotrebno po meni.
Dobro nećemo pretjerivati

Heheh,ozbiljan sam,al da se ispravim pola PS4 elskluziva

Gameplay izgleda rock-solid

Posebno mi se sviđa kako manevrira između stolova.

Ragdolls...

Ponudi im i indie bogatstvo.

btw meni nikako ne sjeda novi Jack. Kuzim da su morali promjenit zbog TV serije ali originalna vizija je bas imala taj Remedyevski glavni lik... mozda me netko kuzi ali sve igre su imale bas "remedy" likove iako je Payne dizajniran po Lakeu, a Wake po Iika Villiu.

Kompromis zbog serije vjerojatno.