Ovo je definitivno jedna od onih igara gdje se bez razmišljanja lupa preorder. Jedva čekam.
Siguran sam da će igra rasturati jedino se brinem za likove. Nije lako napraviti dobre likove koje igrač zavoli. U trilogiji su mi svi bili odlični. Uspjeli su i s Dragon Ageom. Nadam se da će uspjeti i u Andromedi.

Ovo je definitivno jedna od onih igara gdje se bez razmišljanja lupa preorder. Jedva čekam.
Siguran sam da će igra rasturati jedino se brinem za likove. Nije lako napraviti dobre likove koje igrač zavoli. U trilogiji su mi svi bili odlični. Uspjeli su i s Dragon Ageom. Nadam se da će uspjeti i u Andromedi.
Moram priznati da se i ja tu malo brinem, Bioware je u Inquisitionu mrvicu popustio po tom pitanju. Inače rade besprijekornu karakterizaciju, no u Inquisitionu je pokoji lik bio površno dizajniran. Tu se isto postavlja pitanje side questova koji su bili katastrofalni u Inquisitionu. Ipak, vjerujem da su naučili nešto od onda.
Svejedno, riječ je Mass Effect serijalu i zaigrat će se sigurno.

Andromeda ce se vrtjeti u 900p rezoluciji na Xboxu, dok na standardnom PS4 1080p. PS4 Pro verzija 1800p.

http://www.bitfeed.co/page/mass-effect-andromeda-at-900p-on-xbox-one-1080p-on-playstation-4-and-with-framerate-unlocked-on-pc-news-pc

Mene brine sto nakon 3 godine Xbox i dalje dobiva inferiornije multiplate. Gdje je Power of the Cloud, DX12, koje je Microsoft volio spominjati?

Trol level master.

Moram priznati da se i ja tu malo brinem, Bioware je u Inquisitionu mrvicu popustio po tom pitanju. Inače rade besprijekornu karakterizaciju, no u Inquisitionu je pokoji lik bio površno dizajniran. Tu se isto postavlja pitanje side questova koji su bili katastrofalni u Inquisitionu. Ipak, vjerujem da su naučili nešto od onda.
Svejedno, riječ je Mass Effect serijalu i zaigrat će se sigurno.
Meni su zapravo likovi u Inquisitionu bili odlični. Jaki karakteri s jednim od najboljih monologa što sam vidio u industriji uopće. Bilo je naravno u moru svega nekoliko površnih karakterizacija i podilaženja trendovima, no i dalje tipičan BioWare.

podilaženja trendovima
Ma na to sam i mislio. Bilo je IMO malo previše toga kad usporedimo s ostatkom BioWareovih igara..
S ostatkom se slažem, pogotovo kada je riječ o suborcima koji su ispali puno bolji od očekivanog. Od Cassandre npr. nisam očekivao puno nakon prikaza iz dvojke, no ispala je fenomenalno napisan lik.

Btw nabaci u spoiler ako je potrebno, o kojem je monologu riječ?

Naravno da izgleda fantasticno kad se vrtio na gtx 1080!

FicoLegend

Na poslu sam pa ne stigneš baš tipkati, no iskopao na brzaka ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=en-OPPPjXtA

Nije sigurno najbolji, no recimo jedan primjer u kojem ti Vivienne nevjerojatnom lakoćom priča (čitaj: jebeno pisanje) o prilično kompleksnim temama (npr pitanje što bi bilo da sutra nestane crkva / chantry), imajući cijelo vrijeme taj "very smart House MD look" s vrlo britkim smislom za humor/sarkazam. Mislim da mi je ona bila omiljeni lik, nešto kao Kreira iz Kotora 2 koja te svaki puta poklopi kada nešto naivno odlučiš ili komentiraš

Bilo je i boljih monologa, no rekoh, na poslu sam
Potražim doma (prisjetim se malo svega) pa možemo nastaviti diskusiju u pripadnom topicu :)

FicoLegend

Na poslu sam pa ne stigneš baš tipkati, no iskopao na brzaka ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=en-OPPPjXtA

Nije sigurno najbolji, no recimo jedan primjer u kojem ti Vivienne nevjerojatnom lakoćom priča (čitaj: jebeno pisanje) o prilično kompleksnim temama (npr pitanje što bi bilo da sutra nestane crkva / chantry), imajući cijelo vrijeme taj "very smart House MD look" s vrlo britkim smislom za humor/sarkazam. Mislim da mi je ona bila omiljeni lik, nešto kao Kreira iz Kotora 2 koja te svaki puta poklopi kada nešto naivno odlučiš ili komentiraš

Bilo je i boljih monologa, no rekoh, na poslu sam
Potražim doma (prisjetim se malo svega) pa možemo nastaviti diskusiju u pripadnom topicu :)
Slažem se, Vivienne koliko god ju nisam volio je odlično napisan lik jer propitkuje mišljenje protagonista, a time i samog igrača.

Naravno, može se puno raspravljati o Dragon Ageu. :)

DA dobiva puno hejta u zadnje vrijeme, pogotovo nakon izlaska Witchera koji je sve odnio na novu razinu, al i dalje se radi o odlicnoj igri sa genijalnim likovima. Kad pogledas puni world building, politiku, stavove likova ima tu mesa samo tako. OK main prica i glavni negativac su pusiona ali u detaljima je igra rasturala. Nek samo vrate ME feel bez MMOish gameplaya iz DA i bit ce super. OK, Witcher je klasa za sebe realno ali zanimljiva ce bit situacija u klasi ispod

DA dobiva puno hejta u zadnje vrijeme, pogotovo nakon izlaska Witchera koji je sve odnio na novu razinu, al i dalje se radi o odlicnoj igri sa genijalnim likovima. Kad pogledas puni world building, politiku, stavove likova ima tu mesa samo tako. OK main prica i glavni negativac su pusiona ali u detaljima je igra rasturala. Nek samo vrate ME feel bez MMOish gameplaya iz DA i bit ce super. OK, Witcher je klasa za sebe realno ali zanimljiva ce bit situacija u klasi ispod
Meanwhile, meni su negativac i glavna priča bili izvrsni...  :
Ali ostalo stoji, samo trebaju izbjeći taj MMO stil questova i istraživanja i bit će i više nego dobro. Vjerujem da će Andromeda biti posebno iskustvo.

Isprika, mislio sam vise na finale main price i taj citav kraj sa negativcem. Nekako mi je bilo generic taj pristup i kako je zavrsilo. Main prica kao takva je bila dobra.