Shooter Možda je glupo pitanje, ali eto debil sam za ove stvari. Imam tv Grundig 32 glx 3102 C i nažalost nema USB priključak. Samo HDMI (i HDC prema specifikacijama s interneta).Šta točno mogu tu spojit? Jel samo laptop (ako i to) i postoji li kakav adapter ili nešto drugo da mogu gledat filmove s USB?Ako je odgovor ne, onda jel mi možete preporučit neki DVD player s USB priključkom da nije preskup?
buz Možeš laptop ako laptop ima HDMI port pa u TV. Ako ne radije od dvd playera gledaj chromecast ili android stick da pretvoris TV u Smart TV.
Shooter E taman gledam te neke Digital media playere. Ne znam šta bi od tog moglo na ovaj tv, ali idem odma sutra pogledat. Kako se vrte cijene u nas?
someone Imaš ih od 300-400 do 1200. Ako gledaš playere onda gledaj one s Androidom tako da em imaš USB, em možeš stavit KODI pa streamat sve. Ako trebaš preporuku, ja sam naručio ovaj s Gearbesta i super sam zadovoljan. Sve radi kao podmazano i zasad apsolutno nikakvih problema. I ono kaj je najbitnije CPU unutra je Amlogicov a koliko sam istraživao oni imaju najbolji Hardverski dekoder i akceleraciju za KODI. http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html?wid=3Uz to pikneš neki Air Mouse i deri.
Shooter Kupia jednog za 500 kn, radi odlično osim jedne stvari šta me stvarno živcira. Neće da prikazuje naša slova (č,ć, đ...). Kako da to riješim, ako mogu ikako?EDIT: Nema veze, rješija sam. Vrhunska je ovo stvar.