Mene je igra s gameplay prikazom pomalo razočarala. Najviše mi je nekako vukla na alternativu Lost Planetu, ali baš se vidi da je forsiran MP i boss borbe. Možda bi i bila dobra igra, ali očito je bilo problema sa razvojem. Prvo su ubili Lionhead prošle godine, sad ovo...baš nepopularni potezi od MS-a.
Za Lionhead i nije neka velika šteta za gaming jer što su zadnje dobro bili napravili...prvi Fable?
Scalebound me iskreno nije previše zanimao, no znam da je Platinum vrlo sposoban developer. Čudno. Iako, realno je bolje ubiti projekt, nego još otegnuti produkciju 2-3 godine i izbaciti na kraju hrpu nabacanih ideja koje ne funkcioniraju. MS ima neke svoje razloge zašto je ovo otkazao, no čudi ne da su to napravili u tako kasnoj fazi projekta. Gomila bačenog novca i truda u vjetar. Velika šteta za sve one koji su bili uključeni u taj projekt.
ikral
Jako ovisi kako će prezentirati tu konzolu - je li to punokrvni nasljednik XONE-a, nekakav Pro upgrade ili ultimativno Xbox Premium iskustvo. Treba imati u vidu da je zasićenje tržišta 4k televizorima još uvijek relativno malo, tako da mislim da će ovo više gurati kao Premium konzolu za one koji su investirali u novi skup 4K TV s HDR-om (mislim da je Spencer od početka naglasio da je to premium konzola) pa dok bude na tržištu više 4K tv-a, već će spustiti cijenu konzole.
Nezz, MS-u trenutno fali novih ekskluzivnih IP-eva. Forza rula, al' to je to. Sony tu puno bolje stoji, a ekskluzive su potrebne da prodaja hardwarea ide brže i bolje.