Kad usporedjujes stvar s xbox primjerom - u xbox primjeru jeste totalno identicna igra sa svim frame dropovima i rezolucijom koju je imala U ORIGINALU - a u slucaju PS-a postoje znacajne razlike i u rezoluciji i u frame rateu.
Zato, pogotovo ako usporedjujes s xbox primjerom, tvoje stare igre s ps1 i ps2 NISU iste (pogotovo ne kada usporedjujes s xbox primjerom). A i bez...
Takodjer, istovremeno bljujes po tamo nekim remasterima Shaferovih originala koji su bastina nulte kategorije, a istovremeno kukas za ovim.
He, da se razumjemo, da se mene pita ja bi ti ih dao besplatno kad vec imas original diskove - ali kad to ides usporedjivati s xbox primjerom, e oni imaju identicne igre ( performanse i izgled) a ti ne
I postuj Shafera 8)
Pa i nije to istina što kažeš da igre imaju iste performanse na XOne...neke imaju bolji frame rate, a neke su više manje iste, negdje je nepostojeći screen tear na XOne, ali tu govorimo o X360 emulaciji...to je sigurno zahtjevnije od PS1 i PS2 emulacije koje možeš igrati free na PC-u c'mon koja nije uopće službena.
PS1 i PS2 emulacija je doslovno ništa prema X360.
Ma da se razumijemo mene boli kuki za emulaciju i ostalo jer sam PS4 kupio radi PS4 igara, ali kada radiš nešto onda to napravi kako treba.
Ja ne mogu vjerovati da to naplaćuju na storeu.
PS2MASTER
Očito je PS Now žešči fail što se tiče prodaje tog sranja pa ni ne čudi.
Baš mi je drago što se gotovo uopće ni ne spominje više.