Malo gledam koje bi jos PS4 ekskluzive mogle biti najavljene do kraja generacije:
1. Yakuza Kiwami 2 - igra je nedavno izasla u Japanu, dok mi jos cekamo potvrdu izlaska za zapad. S obzirom da smo ove godine dobili dvije Yakuza igre (Yakuza 0 i Yakuza Kiwami), te da nam dolazi i Yakuza 6 sljedece godine, mislim da je samo pitanje kada ce najaviti izlazak YK2 kod nas.
2. PlayStation klasik remaster - na PSX-u 2015. Shawn Layden je nosio majicu Crash Bandicoota, koji je najavljen na E3-u sljedece godine. Na PSX-u 2016. Shawn je nosio majici sa logom iz WipEouta, koji je najavljen na toj konferenciji, a ove godine je nosio majicu sa slikom iz MediEvil igre. Sljedece godine znak na majici bi mogao biti iz Ape Escapea ili Syphon Filtera.
3. From Softwareova nova igra - igru su teasali na ovogodisnjim The Game Awards, i dobre su sanse da se taj tease pretvori u Bloodborne 2 ili novi IP ekskluzivan za PS4.
4. Crash Team Racing - vec je teasan sa nazivom trofeja u N.Sane Trilogy. S obzirom na veliki uspjeh kolekcije (Zhugeex, analiticar, je izjavio da se prodala u 2,5 milijuna primjeraka), mislim da je samo pitanje dana kada ce najaviti i CTR remaster.
5. Keiichiro Toyama - redatelj Gravity Rusha, je izjavio da ce nakon zavrsetka na radu GR2, odmah zapoceti na radu na novoj igri koja bi trebala biti akcijska avantura. Toyama je dio Sonyjevog Japan Studija.
6. Fumito Ueda - tvorac The Last Guardiana. Osnovao je novi nezavisni studio, genDESIGN, ali je i dalje u dobrim odnosima sa Sonyjem.