Chaky Dodali su valjda bolji podrsku za streamanje na Twitch za PS4 Pro (60fpsa).Vidim da su nesto brljali s Userima, ima nesto vise opcija i brisanje Usera je skriveno unutar jos jednog koraka.Kod kreiranja novog usera ima nesto vise kucica za klikanje. Vise mogucnosti kod "maloljetnih" racuna.Mislim da su makli i kucicu da li zelis primati i mailove od Sony partnera.To je ovako sto sam sam skuzio. Osim za Twitch, to sam negdje procitao.
brankec bezveze apdejt, jedino sam si stavio da mi notifikacije izletavaju crne boje umjesto bijele i to je to :)
emilijo bezveze apdejt, jedino sam si stavio da mi notifikacije izletavaju crne boje umjesto bijele i to je to :)Haha i ja isto.ikral Settings => Account Management => Sign In
PS2MASTER Napomena : Svi vi koji ste poslali zahtjev za betu sa svojih PS računa, provjerite u opcijama "System Software Update" da li imate pristup beti. Više se ne šalju kodovi na mailove sa kojima ste se prijavili za betuJa upao u betu sa hrv. računa, a on mi nije glavni
ante-sb Također imam jedan code viška za eu account.Btw. dobio na hr acc betu. Tko želi neka zatraži.
ante-sb Oduševljen supersamplingom.Pošto nemam 4k tv ovo je odlično. AC Origins izgleda 10 puta bolje, a najveća razlika je u Star Wars Battlefront 2. Iako ps zuji puno više nego prije sada zbog ovoga razmišljam o kupnji 4k tv-a jer sad vidim ogromnu razliku na 1080p a mogu se misliti kako je još sa hdr-om.
viper89 ...ali origins i star wars vec imaju upaljen supersampling od izlaska kroz pro patch.Ovo je za igre koje iako imaju pro patch nemaju supersampling, primjer dishonored 2, mgsv, last guardian, ezio collection itd...
ikral Imate i 1080p HDR tevea kome se ne daju novci za 4K iako mislim da se ne isplati kupovati novi 1080p tv. Ja sam prešao na 4K jer mi je stari tv bio samo "32, da sam imao veći ne bih upgradeao još. Sad barem imam "32 PC monitor. Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
PS2MASTER Oduševljen supersamplingom.Pošto nemam 4k tv ovo je odlično. AC Origins izgleda 10 puta bolje, a najveća razlika je u Star Wars Battlefront 2. Iako ps zuji puno više nego prije sada zbog ovoga razmišljam o kupnji 4k tv-a jer sad vidim ogromnu razliku na 1080p a mogu se misliti kako je još sa hdr-om. Pa AC Origins i BF2 imaju supersampling ionak iovak još od izlaska. Ofdi si pogledaj koje igre to nemaju iako imaju podršku za Pro : https://www.resetera.com/threads/why-are-several-ps4-pro-games-arbitrarily-locking-1080p-users-out-of-downsampling-2-0.4291/
Nexus ...ali origins i star wars vec imaju upaljen supersampling od izlaska kroz pro patch.Ovo je za igre koje iako imaju pro patch nemaju supersampling, primjer dishonored 2, mgsv, last guardian, ezio collection itd...To je taj placebo efekt...