I sam sam sony-ev fan i mrsko mi je priznat, ali ovo nema veze sa zdravim mozgom. Ps+ u doba ps3 vrijedio je svake lipe, i ne bi mi bio problem platiti duplo vise da ga sad vrate na tu razinu, međutim još je poskupio, a ostao je na razini igrica(izuzetak resident evil i the walking dead) koje bi možda odigrao na mobitelu/tabletu u vlaku jer mi se neda slušati babe koje sjednu nasuprot mene kako sipaju đubar iz svojih usta u moje uši(čak i pasivno) i tjeraju mi dragocjene sive stanice na samoubojstvo
.To da se Ps+ srozao po pitanju kvalitete nije moje mišljenje to je činjenica!!
Eh u doba PS3, PS3 je "gubio" od suprotnog tabora, pa su pokusavali namamiti ekipu boljim PS+ igrama. S tim da nije trebao PS+ za Multi.
S PS4 su proglasili, da se multi placa, em "gaze" protivni tabor i ne trebaju se toliko truditi na PS+u.
Em se ne bih cudio da ukinu "free" igre za Vitu i PS3 (nadam se da nece).
Meni su cak drazi manje razvikani naslovi koji produ ispod radara, nego AAA. Jer AAA ionako uzimamo dayone ili na prvom popustu.
Razmislite koji bi AAA naslov htjeli u PS+, da je izasao u zadnje 3g? Meni ne pada niti jedan na pamet, jer sam ih odigrao ili ih imam u kolekciji. Dajte koji primjer.
Wolfenstein, Alien, inFamous SS, TLoU, Batman AK, Dying Light, Driveclub full igru, Middle earth, The Evil Within...Eto.
Skoro 2 + godine stare odlične igre.