Tu sam vas uhvatio sad. Tu mi pricas kako nije moguce uopce odrediti igru dal je dobra u 20 min. , a pun k.... vas ofdi gleda gameplay iscjecke koji traju po par minuta i pisete nesto ovakvo : "ovo mi izgleda sjajno, gameplay se cini dobar i i igrivost se cini bolja od ove il ove igre. Verovatno cu kupiti" Primjera ima more na ovom forumu.
Oke, ak idemo tvojom metodom (koja je u osnovi pogrešna), mi smo na temelju videa i gameplay isječaka odredili da je podosta igara iz PS+ ponude loše.
Kao što si ti isto to odredil u svojih 20 minuta isprobavanja i nakon toga zbog nekvalitete nisi nikad više pokrenul ( ne zbog nekog drugog razloga nego upravo zbog toga ;) ).
Ne znam ni kakve veze ima stavljanje u library, ja sam podosta njih stavil, ali nisam skinul (prvi put sam te posve krivo shvatio, ja mislil da misliš na library na FFA) jer imam kvalitetnijih igara na raspolaganju.
Ne znam kome što pokušavaš dokazat, par puta je rečeno da nekad stvarno zna bit dobrih igara (RE1 Remake, NBA 2k16, Guacamelee, inFamous FL, Tropico...), ali češće zna bit totalnih gluposti za koje nikog nije briga osim tebe.
I to čisto iz razloga jer su free za PS4 a ne za Xbox, tvoj PSN profil i vrijeme koje si potrošil na njihovo igranje je sasvim dovoljan dokaz za tu tvrdnju na temelju koje me proglašavaš jadnikom par strana prije.
Zagnojiš svaku ovakvu temu svojom nedokazanošću i tvrdoglavošću, gluh si za bilokakve razumne argumente drugih ako ti ne odgovaraju, a vrijeđanje drugih zbog te svoje opsesije Sonyem i Playstationom dovoljno govori o tebi ;)