Pravi Trico na TGS

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CPBDHN3UkAAY93v.mp4

Kažu da je AI za praćenje u igri iskorišten i za potrebe TGS-a.
Amazing.

Simply amazing

6 mjeseci kasnije

Kao što sam i tvrdio, ovo izlazi ove godine i ni dana preko.

The Last Guardian confirmed for 2016 release

Just announced at the conference.

Bogu Hvala da i to dozivim...

Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk

Čekaj samo kad kažu da će biti isjeckana u dlc-ove, sa  dodatnim kostimima za Guardiana.

I naravno mikrotransakcije za bolja koplja.

Zajebavam se, ali 4 real, povukao bih se iz gaminga skroz kad bi se ovom naslovu to desilo

Čekaj samo kad kažu da će biti isjeckana u dlc-ove, sa  dodatnim kostimima za Guardiana.

I naravno mikrotransakcije za bolja koplja.

Zajebavam se, ali 4 real, povukao bih se iz gaminga skroz kad bi se ovom naslovu to desilo
Hebo me svatko ako nebi bacio i ps i tv sa drugoga kata pa Skocio naglavacke za njima ...

Jedva cekam. ICO i SotC su nezaboravni naslovi.

Jedva cekam. ICO i SotC su nezaboravni naslovi.
Ništa manje ne očekujem ni od The Last Guardiana.

Dok god postoje igre poput ICO-a i Shadow of the Colossusa, te ljudi poput Fumita Uede, postoji i dobar razlog za posjedovat konzolu, čekat igre, a na kraju i igrat ih.

ICO i Shadow of the Colossus su pravi primjeri igara u koje koliko je uloženo toliko je i dobiveno. Te igre dolaze iz vremena kad su se igre radile iz ljubavi, nisu se štancale, niti su se radile zbog para, al više para je značilo i više mogućnosti, još bolje kreacije, još talentiranije izvedbe developera... Sad su drugačija vremena, a s obzirom na tehnologiju i mogućnosti, pomalo i otužna, i neće proći puno vremena pa će preko svih mikrotransakcija, epizoda, dodataka, i općenite pohlepnosti izdavača cijela scena otić u ponor, ali...

Ali Fumito Ueda nije takav, Fumito Ueda je emocinalni, simpatični, radišni japanac koji će isporučit jedinstveno, emocijama nabijeno igraće iskustvo, svojevrsnu odu Playstationu 4.  I jako je bitno šta je tu. Šta je osta na ovom naslovu.

"There's a level of realism you can only achieve through the imaginary."

Dugo se čeka The Last Guardian, predugo, ali nema sumnje... jednom kad napokon izađe dugo će se i pamtiti.

To je jedina igra uz Dark Souls III koju nestrpljivo isčekujem...

Ne očekujem ništa posebno od ovog, jer previše sam se puta nahajpao na nešto pa ostao razočaran. Bit će dobra igra zasigurno, ali da će biti najbolja nisam uvjeren. No, meni je i dobro-dobro.

Ne očekujem ništa posebno od ovog, jer previše sam se puta nahajpao na nešto pa ostao razočaran. Bit će dobra igra zasigurno, ali da će biti najbolja nisam uvjeren. No, meni je i dobro-dobro.
Mislim da ne postoji bolji kandidat za ocekivati "nesto posebno" od ove igre.

Najbolja su iznenađenja, koja nas obore s nogu totalno neočekivano i promijene sve. SotC je bio to, Silent Hill, Soul Reaver, MGS... bit će ih još. A možda i ovo bude najbolje ikad igdje, ne bih se bunio.

2 mjeseci kasnije

Stižu nam odlične vijesti iz magazina Edge. Probali su novi demo te igra "sigurno" izlazi ove godine.
http://www.ibtimes.co.uk/last-guardian-hands-preview-gameplay-2016-release-1562105

The fantasy finally becomes reality

Da nema U4 mozda,nakon tolkih odgoda pitanje je kakva bude igra i dal bude imala sve ono kaj Ico i SoTC cini remek djelima.

Don't underestimate Ueda.

On moze napraviti igru koja ce pogaziti sve unazad 10 godina.

Slične probleme je imao i ICO. Prebacili su projekt s PS1 na PS2.
Nadajmo se da je problem s TLG bio slične slične prirode tj da su s prebacivanjem na PS4 riješili glavni problem.
PS3 nije bio baš jednostavan za izradu igara, a ranije je bilo govora da su im neki first party studiji pomagali.
Ne vjerujem da su im pomagali u dizajnu igre.
Siguran san da će TLG imati onu posebnu magičnu atmosferu ranijih team ICO igara.

Don't underestimate Ueda.

On moze napraviti igru koja ce pogaziti sve unazad 10 godina.
Ueda je vanjski suradnik vec godinama,zato i postoji mrvica sumnje kod mene.

Zapravo vecina studija je vanjski suradnik. Gen Design je postao 2nd party studio ali ovo je njegova igra 100%. Imaju potpuno kreativnu slobodu iako je IP u vlasnistvu sonya. Nije ovo konami.
Tako da..