Ja sam jadan, a ti si dosadan.
Sad fino zaobiđi mene i moje postove, jer ne planiram na svaki svoj post stavljati kraticu IMO.
Da smisleno govoriš, nebi se bunio. Šmrc, nema first-party ekskluziva, šmrc. Šta da sad radim kad ih "nema"???
Super! Ja ću igrat ekskluzive.

Ja sam jadan, a ti si dosadan.
Sad fino zaobiđi mene i moje postove, jer ne planiram na svaki svoj post stavljati kraticu IMO.
Da smisleno govoriš, nebi se bunio. Šmrc, nema first-party ekskluziva, šmrc. Super! Ja ću igrat ekskluzive.

Solid Snake
Ti mene moraš nahajpati? 
Uvijek 

Igrajući Ico sam fakat uživao, igra je fantastična, doslovno fantastična, nas petero je prelazilo igru svi zajedno i pamtim samo smijeh i zabavu. Shadow Of The Colossus sam igrao, ali nikad nisam prošao.

Btw. Solide aj kad si već "precizan" baci i točan dan u studenom. 8)
Ma neću da pretjerujem, to već ulazim u područje babe vange XD.

Ako ovo ne bude izašlo ove godine , izgleda da PS4 onda baš nema nadolazećih system sellera osim Until Dawn-a.

Ako ovo ne bude izašlo ove godine , izgleda da PS4 onda baš nema nadolazećih system sellera osim Until Dawn-a.
Sanjaj da će izać ove godine. Ak će Until Dawn biti system seller, odlazim odavdi. A da nema nadolazecih system sellera je u kranju ruku smesno.

Mislim na holiday 2015. Već početkom 2016. će se konzole početi masivno prodavati ( Uncharted čuda radi  ).

Mislim na holiday 2015. Već početkom 2016. će se konzole početi masivno prodavati ( Uncharted čuda radi  ).
Blagdansko razdoblje te uopce nebi trebalo brinuti. Od ljeta pa do kraja godine ima 4 system sellera minimalno.

6 dana kasnije

Ovo je najbolja moguća vijest sajma. Ne može bolje.

Mislim da je ovo only PS4.

Ovo je najbolja moguća vijest sajma. Ne može bolje.

Mislim da je ovo only PS4.
Ocekivao si drugacije?

Ma nisam nego stoi ovdje na forumu i tag PS3.

Kako trnci prođu kad se pojavi, ufff

Napokon  više da je tu.

Sony won E3, i guess 

Bolja kvaliteta

http://www.gamersyde.com/news_e3_the_last_guardian_gameplay-16674_en.html

Directed by Famito Ueda :)

jos na
http://www.dualshockers.com/2015/06/16/ps4-exclusive-the-last-guardian-gets-box-art-and-screenshots/

#otacbogisukrst #cacasevraca

Bas mi je drago da su ga spomenuli jer zasluzuje.
Genijalac.

Ja još ne mogu doći sebi da je TLG ponovo najavljen.
Is this real life!!!