@Zero
Postoji samo nekoliko stvari koje istinski cijenim u životu. Jedna od njih je lojalnost.
Da u glavi uopće imam zamisao kako ću krenuti P5 ROYAL i kako ću tamo smuvati neku drugu curu, vjerojatno bih prije toga pošmrkao nekoliko grama praška za rublje, odletio bih za Keniju i tražio bi krdo afričkih bivola spremnih na krvničko hrvanje po život.
Pogledaj kako je sretna u ovom novom OP-u.

Izgledam li vam ja kao čudovište? Čak i Atlus zna da je Makoto cura kojoj poželiš dati svoj kaput.
Postoji nekoliko razloga zašto Kasumi nije i ne smije biti opcija za mene (unatoč najboljim Atlus/Shigenori Soejima nogama (možda ikad (?!?))), a koje ću pojasniti putem najkraćeg osobnog eseja kojeg možete zamisliti. Kad kažem najkraćeg eseja, onda mislim na doslovno deset rečenica, jedanaest u najdužem slučaju.
"za sve uvijek možeš okriviti potrese"
by
K.
Kosa prve djevojke u koju sam bio zaljubljen do ušiju je veliki dio vremena kojeg smo proveli razumijevajući jedno drugo bila — crvene boje.
Ne samo da toj crvenokosoj djevojci nikad nisam posvetio nijedan esej, kratku priču, ili bilo kakav uradak pisanog oblika, ja *nikad* ne pričam o njoj. Ne usuđujem se.
Ipak, često mislim o njoj.
Samo sjećanje na balkon njezinog stana prepunog neshvaćenog cvijeća i samotnih biljaka je sposobno potopiti me na mjesec dana. Ona je duh koji živi u meni. Ona je konstanta koja me tjera da mislim da duhovi postoje.
Čak i u vrijeme dok smo vrijeme provodili zajedno, ona je često mijenjala svoje frizure i ja sam ih volio sve; volio sam svaki njen oblik ispunjavanja i ispražnjavanja. Zanimljivo je što, svaki put kad mislim o njoj, svaki put kad je sanjam, ona u mojoj glavi uvijek ima crvenu kosu.
Svaki put slušamo Modest Mouse i sve je u apsolutnom redu; samo nekoliko premotavanja unaprijed i apsolutno ništa nije u redu.
Crvenokose djevojke prave grobove.
Laku noć.
P.S.
Hoću li živjeti ili umrijeti jednom kad P5 ROYAL i Kasumi pokucaju na vrata? Saznajmo ZAJEDNO u 2020.