Nije fer obzirom da je u dosta skorije vrijeme izaslo barem 5-6 naslova (najmanje) koji bi se sigurno nasli na mojoj listi, stoga nek tema stoji, čim izgledam onda cu baciti dojam.
Što može biti do Marta sljedeće godine
Ali ću se usuditi i napraviti kontra listu kakvu je Elect tražio, tj. listu filmova koji su mi ispali prosječni ili ispod prosječni, uprkos velikim očekivanjima i budžetu.
Suicide Squad - Najveća glupost koju sam imao priliku gledati ove godine.
Obzirom koliko je film zaradio, i koliko je vremena uloženo u njega, uključujući presnimavanje scena, ispalo je toliki shit da poslije filma čovjek se zapita: Šta ja ovo upravo pogleda?
Presretan sam što im nisam ostavio novca, nego sam ga gledao kući (što je jedino pozitivno iz ove priče, jelte)
Deadpool - Malo bolji film od prethodno navedenog, spašava ga samo što je kraći, i što je humor koliko toliko bolji od prethodnika. Ako su pravili humor da bi nasmijali jednog današnjeg prosječnog američkog gledatelja, onda nije ni čudo što je humor toliko loš.
Independence Day: Resurgence - Za jedan kultni film koji sam pogledao X puta, i koji mi stvarno nikad ne dosadi, doživim da vidim nastavak, i vidim hrpu nadrkane i iritantne dječice koji glume neke hipsterske face i bez pola beda ubijaju one aliene s kojima se Will i društvo izmučilo. Da ne spominjem glavnu ulogu, i amaterske ekspresije lice.
Da sam dobio marku za svaki cringe koji sam doživio u filmu, sad bi mogao kupiti originalnu blu-ray verziju spomenutog, maksuz da ga izlomim nogama.
Inferno - Treba neko reći ovom Tom Hanksu da je on ipak jedan od najvećih glumaca svih vremena čije mjesto stoji u jednom od zlatnih zidova ovog zanata, a ovakve stvari mu ne trebaju. Trebao je stati još kod Angelsa i Demonsa, i ako nema više ideje gdje da glumi, onda je bolje da ne glumi nikako.
The BFG - Svijet je od Spielberga navikao na vrhunske i unikatne filmove kakve čovjek stvarno zna napraviti, ali ovo mu je definitivno po najlošije djelo u karijeri.
Uhvati se Tom Hanksa čoeče i snimi kakvog ratnog filma, u tome si zagarantovano nenadjebiv.