no-name Lakse bi maturalni rad zavrsio nego se za jednu od ovih igara odlucio , pre tesko je za se odluciti za samo jedan naslov...
no-name Ovo je bar lako.WipeoutPored njega i PaRappa the Rapper EDIT:Da ne mislis da imam nesto protiv Wipeouta, dapace.
veigue Jeli kupujes PS4 zbog Wipeout Omega Collection?Samo zbog njega ne... ali da kupim konzolu, WOC bi mi sigurno bio na ''obaveno kupi'' listi.(Zadnja 2 dana više igram Wipeout Pulse na Viti nego Personu, lol)
fatamorgana Inace bi dao glas TLOU ali tek ocekujemo nastavak tako da moj glas ide Ratchetu i njegovom prijatelju Clanku. Ima tu puno materijala tesko se odluciti.
ThaUrban Sad tek vidim koliko toga ja još nisam ni igrao. :(Bacio glas za Uncharted jer mi je ipak malo draži od GT-a.
emilijo Emilijo a koji je tebi najdrazi serijal da nije od Sonyja ili Rockstara?Prije bili NBA Street, SSX, Tony Hawk.
densetsu The Last of Us, bez obzira što je za sada samo jedna igra plus dlc poglavlje. Nastavak će po svemu sudeći samo učvrstiti stav.
yakuza_stinger Trebao si stavit multiple choice. Kako da ja sad odaberem najbolji serijal?edit br: 500 - stavit ću Tombi. Čisto onak.
dormin MAG...Syphon Filter mi je bio jedan od dražih na sivonji. Poslje su skroz pali. Teško je odabrat. Naughty Dog igre, GT, Wipeout, Spyro, Killzone itd. Šteta šta su Tombi i Medievil zaboravljeni.
viper89 Trebao si stavit multiple choice. Kako da ja sad odaberem najbolji serijal?edit br: 500 - stavit ću Tombi. Čisto onak.slazem se, bar bi i ostali dobili glasove ovak je dosadno.Dormin ah syphon, neopisivo dobra jedinica
jeedah Metal Gear Solid, Spyro, Crash, Resi dobri stari ps dani i Tomb Raider iako neke od tih igara nisu u vlasnistvu sonya izlazile su dominantno za ps. Od Sonya danas su mi najdraze od Naughty Doga igre i Kojima.
gunner Mišljenja sam da The Last of Us i Knack tehnički zasad niti nisu serijali.Naravno da nisu, pogotovo iz ove perspektive. )To znaci da su ti obe igre odlicne, sto je nemoguce jer druga nije ni izasla. /