1.Killzone: Shadow Fall
Nisam se pokajao što sam kupio PS4 ponajviše da bih stigao da uhvatim barem nešto KZSF multiplejera.Istini za volju, mape nemaju tu strast i ambicioznost kao KZ2 mape i arsenal oružja je korak unazad u odnosu na KZ3, ali sve u svemu vrlo sam zadovoljan sa KZSF.
2.Far Cry 3
Prošle godine Far Cry 2 mi je bio ogromno prijatno iznenađenje, a ove i FC3 se pokazao kao odličan naslov.Misija sa spaljivanjem polja marihuane, zbog izbora muzike mi je bila jednostavno genijalna.
3.Darksiders 2
Nisam imao neka očekivanja i ona su premašena, vrlo dobra igra od početka do kraja.
4.Dead Space 3
Meni se ni DS2 nije naročito dopao, pa od DS3 nisam očekivao baš ništa, jedini razlog za kupovino je bio to što je igra bila nekoliko funti na PSN-u.Naravno, igra ima problema, neprilatelja je previše, ''crafting'' oružja nije dobar, bilo bi mnogo bolje i jednostavnije da su samo ostavili DS/DS2 oružja, vizuelni ''feedback'' pri rezanju nekromorfa je skoro nepostojeći.
Međutim, okruženja su vrhunska, raspali brodovi, ledena planeta, napuštene baze, civilizacija vanzemaljaca.Takođe, odlično u uklopili događaje od prije dvesta godina u igru i objasnili su markere bolje nego što sam očekivao.
5.Destiny TTK PvP
Ovo je multiplejer u kojem mi je najbolje išlo, ima mnogo odlično dizajniranog oružja da se proba i tona mapa.Međutim, nije sve tako ružičasto, ''matchmaking'' je spor, a s obzirom da nisam imao poslednju ekspanziju, sem klasičnih lista sve ostalo mi je bilo zaključano.Takođe, levelovanje za razne frakcije, trgovce i druge stvari je brutalno sporo.