Zavrsio igru. Na kraju sve ukupno, jako sam zadovoljan. Moja bi ocjena bila 8.5/10, mozda 9/10 ako nategnemo. Uncharted 2 je ipak nesto bolji.
Plusevi su jako zanimljiva prica, odlicne lokacije, ispolirani gameplay (uz par stvari koje su me ipak smetale, ali o tome kasnije), igra stvarno prekrasno izgleda, a facijalne animacije su uvjerljivo najbolje koje sam vidio. Villiani su isto jako dobri.
Najveca zamjerka mi ide na cover. Mislim da je Gamespot isto to spominjao i cover je zasigurno najlosiji u serijalu. Cesto kad bih se zakotrljao bi mi automatski usao u cover. Ili ako bi komadicem tijela dotakao cover on bi doslovno postao zid i morao bih se okrenut nazad da jer nikako nisam mogao naprijed. I umjesto da mi automatski izadje iz covera kad ciljam i pocnem se kretat on nista, zalijepljen je za cover.
I kraj mi se isto nije previse svidio. Druckmann govorio o nekakvom kraju o kojem ce se pricat, a kad ono sipak, klasicni happy end 'zivjet cemo sretni do kraja zivota'. OK i nista vise od toga. I boss borba kao QTE mi se nimalo nije svidjela.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan, nisu sjebali i dobro su zavrsili serijal.
Sto bih dao da sad ND ide radit nekakvu igru slicnu Divisionu.