blowfish Probudio se, skuham kavu i idem dalje! blowfish Taj sam. Nisam znao da, osim što čitaš Facebook poeziju u 6 ujutro na aerodromu, visiš po gaming forumima 8)
zontra Ja valjda u nekoj vukojebini zivim Prije pola sata su javili da je utovarena u vozilo, do 15h im dajem fore, nakon toga ce bit sranja
bojanic10redarmy Samo uživajte dečki. Ja ću igru igrati tek za 3 tjedna iako ću je dobit ranije. Pozdrav do lipnja
renda Prije pola sata su javili da je utovarena u vozilo, do 15h im dajem fore, nakon toga ce bit sranja thug life
gpac Nakon 3 sata igranja prvi je dojam da ima previše pričanja. Igra je za sada bez akcije i puno bla bla bla. Jedva čekam da krene pravi dio, nažalost tek oko 17h kad se vratim s posla.Da bude još gore žena je doma na bolovanju i trenutno je stigla dalje od mene u igri ... grrrrrr
leskirm Meni se ta prica svida jer je bas odlicno odradena. A bas sam se nasmijao kad je DrakeImitirao Vargasa. "I want a cut"
gunner Do kad radi taj Overseas?Cisto da znam ocu se nadat igri danas..Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
zontra Ma ni meni nije jasno, jbt mi u Zagrebu zadnji dobivamo. Ako se ovako nastavi i danas cu se druzit s Divisionom.
fatamorgana Pa radi dok ne dostavi sve pakete koje ima za taj dan.Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
gunner Pa radi dok ne dostavi sve pakete koje ima za taj dan.Poslano sa mog D5503 koristeći TapatalkHvala ti.Nisam znao da je tako, mislio sam da to ide po nekim nasim improviziranim pravilima. )Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
fatamorgana Pa radi dok ne dostavi sve pakete koje ima za taj dan.Poslano sa mog D5503 koristeći TapatalkHvala ti.Nisam znao da je tako, mislio sam da to ide po nekim nasim improviziranim pravilima. )Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkAli te nece cekat cijelu vjecnost kad te nazove trebali bi se dogovorit oko primopredaje.Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Nexus Izvanredna situacija: očekivana isporuka nakon prestanka izvanredne situacije. Kontaktirajte Službu za korisnike. : :
gunner Jbg kolega, ipak je Uncharted u pitanju. )Smisan san sam sebi ali tako je.Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Nexus Ma nek idu u kur.c...upravo nazvao i kažu da neće danas stići : :Kaže da je stigla pošiljka "pre kasno" iza 10 sati (došlo u 10 ujutro imam live tracking) i kaže da kolege idu prije 10 sati...kakvi idioti, a još mi kaže jutros na live trackingu da će stići danas tokom dana 10.5. Boli me ona stvar odo u SD kupiti pa nek si vraćaju nazad.