leskirm 424kn standard edition u sd imam preorder, a sad me vuce da uzmem special, jel se isplati dat vise za special?
CroZac_Drake 424kn standard edition u sd imam preorder, a sad me vuce da uzmem special, jel se isplati dat vise za special?Ako voliš steelbook uzmi... dobiješ i mali artbook + par MP stvari.
leskirm ma nista, 424kn je odlicna cijena za HR tak da ovo cu preskocit, nije mi od presudne vaznosti.
Tzereen A za dodatnih 350kn dobiješ i minime Drake figuru od 30cm (!!), dinamičnu temu za PS4 i još neke kape, skinove i raznu kozmetiku za multiplayer.
maverick 424kn standard edition u sd imam preorder, a sad me vuce da uzmem special, jel se isplati dat vise za special?Stilbok mi ima ogavni kover, art knjižica je napravita od onoga glupog materijala s kojime u nuždi ne možeš ni guzicu obrisati, nepotrebne multiplejer dodatke ne treba ni spominjati. Tako da kupi obično standardno izdanje...
blowfish 424kn standard edition u sd imam preorder, a sad me vuce da uzmem special, jel se isplati dat vise za special?Na koju foru si uspio riješit takvu cijenu? Neka finta ili imaš štelu? Ja prednaručio već prije mjesec-dva za 499 kn, a i sad je toliko.
PS2MASTER Zanimljiv tech clanak na Eurogameru. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-uncharted-4-thiefs-end-tech-analysis
Tuhy Tuhy se danas slalo web narudzbe??Da, danas poslijepodne Overseas pokupljuje, kolko sam upućen.Došal sam u Svetu Nedjelju po svoje, tam istovarivali cijeli kamion
resident_evil Naježio sam se samo kad sam vidio početni izbornik. Moram sad po mamu na posao pa onda krećem sa zadnjom Nathanovom avanturom. Večeras napišem dojmove :)
leskirm 424kn standard edition u sd imam preorder, a sad me vuce da uzmem special, jel se isplati dat vise za special?Na koju foru si uspio riješit takvu cijenu? Neka finta ili imaš štelu? Ja prednaručio već prije mjesec-dva za 499 kn, a i sad je toliko.Prednarucio sam dok je preorder cijena bila 499 kn bez ikakvih kodova te si unosom koda mogao ostvarit dodatni popust. Ja sam tako ukucao one tele2 kodove i prednarucio si skoro sve igre koje sam htio i bile su dostupne u preorderu 15 posto jeftinije
fedrowhatisgood E i mozete ciljanje/pucanje staviti na L1/R1. Briljatna vijest, 100 puta bolje nego L2/R2.Apsolutno.A mogu li se iskljuciti bloomovi, flumovi i ostale djidje koje imitiraju ogranicenja kamere i zamucuju sliku cak i kad gledas direkt u taj dio slike, stvarnim ocima...
zontra Znam da mozes iskljucit sve pomoci, a sad za nesto vise ne znam. Pricekaj sutra i malo poceprkaj po opcijama :