ibor4you Dolazi sve u ponedjeljak, trebale bi bit i terabajtne limited konzole.Odlično, to sam mislio piknut jer se ova moja stara raspada.
ibor4you Hahaha kako misliš raspada? Približno kao da čuješ boing kako leti sa jednim zapaljenim krilom :(
Tuhy Hoće li biti kašnjenja ili ce sve utorak doći?U utorak mora bit u dućanima.U Areni je u ponoćna premijera u ponedjeljak u 00, ne smije kasnit :)Na skladište vjerojatno u ponedjeljak pa onda šalju i web narudžbe
Nexus Hahaha kako misliš raspada? Približno kao da čuješ boing kako leti sa jednim zapaljenim krilom :(Bitno da radi Kada /ako umre uzmi novu ili čekaj E3 i ove najave.Hoće li biti kašnjenja ili ce sve utorak doći?U utorak mora bit u dućanima.U Areni je u ponoćna premijera u ponedjeljak u 00, ne smije kasnit :)Na skladište vjerojatno u ponedjeljak pa onda šalju i web narudžbeZahvaljujem. :)
Tuhy Ja sam u Areni rezerviral za podizanje. Kaj to znači da mogu u ponoć po igru ili?Moguće.Nazovi pa provjeri ;)
Deadwalker Gledam malo zadnjih par stranica topica, nezz, mene uopće nije ulovio Uncharted hype.Baš planirao odigrati collection do izlaska četvorke, no stao na polovici dvojke i nije mi se dalo dalje.Možda odigram jednog dana
Tuhy A za kaj onda tebe imam? Za ukras sigurno ne! Aj ček, provjerimEdit: možeš papak, naravno. Reko šef :)
buz A za kaj onda tebe imam? Za ukras sigurno ne! Aj ček, provjerimEdit: možeš papak, naravno. Reko šef :)Zahvaljujem. I budem otišo odmah u ponoć.
Tuhy To nije samo za preordere, općenito ponoćna prodaja igre na dan (noć ) izlaska :)Dobro da nisu u WG-u napravili, moro bi radit umjesto da igram doma