renda Odlicne ocijene,ocekivano naravno,duga kampanja,otvoreniji svijet,odabir dijaloga,dovoljno novosti da osvjeze serijal,pametnom dosta.
gunner Jos malo i opet ce se svi naklonit kraljevima.Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkDa se citiram, uz mali dodatak.Osim Mavericka. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
wolf Odlične ocjene za početak, igra je prednarucena i ocekujen najbolji SP od svih ND igara dosad . ako bude samo za nijansu bolja od TLOUa ja joj dajem cistih 11/10.Nazalost iman osjecaj...samo osjecaj...da su ocjene prenapuhane i da ce past na nekih 8.5-9/10 kad igra izade.
revo Posto je Polygon dao The Last of US: 7.5 , a Uncharted 4: 9 onda nas ceka najbolja igra svih vremena (ili im je isteko ugovor sa MS-om )
19marksman89 Jel ja to vidim 2 stranice raspravu zbog ocjena? Dajte ljudi ne zamarajte se glupostima.
zontra Nije nikakav spoiler, samo moja teorija:Robin je malo razocaran krajem, znaci li to da je moja najcrnja teorija bila ipak tocna?
Tuhy Jel ja to vidim 2 stranice raspravu zbog ocjena? Dajte ljudi ne zamarajte se glupostima.Glupo, istina... kao i "rasprava" u Battlefield topicu
Garrus_V mislim znalo se da ce ova igra biti 90+ ali ipak mi je drago da su ocekivanja ispunjena. ne vidim nista lose u tome da se raspravlja o ocjenama u ovom topicu, pogotovo sto se igra jos ne moze igrati pa je svaka vijest nekako vrijedna komentiranja.