zontra Ma nakon stotina i stotina sati uz Uncharted vec imam u glavi osjecaj za pucanje... Ceka se beta pa cu onda biti pametniji.
19marksman89 Znam da ce ovaj komentar mozda nekima izgledat provokatorski ali di je nestala ona grafika?Kazem "ona" koju smo vidjeli u prijasnjim najavama,"ona" brutalna.To neznaci da je ova slaba ili bilo sta ali nesto ovdje fali.Prije mi je bilo kristalno realisticno,sad je zamuceno kartunis.Ali predivno da se razumijemo.I uz grafiku ima super destrukciju,sitne detaljcice,ma sve je super.Ali nesviđa mi se pucanje i to sta spremnik kalasnijikova protivnike samo ometa u ravnotezi.
19marksman89 Pa grafika iz onog prijasnjeg videa mi je izgledala bolje ili je bolja kvaliteta videa ili je do levela jer je tamo bilo vise vode,refleksija pa malo shadera itd. Opcenito mi je bilo ostrije i realisticnije a sad je vise zamuceno i kao sta sam reko kartunis stil.
Nexus Nemam pojma...izgleda vrhunski.Svaki level ili lokacija su drugačiji i imaju drugačiji feel i stil...
madsupercrash Meni ovaj najnoviji prikaz izgleda najbolje do sad, al kako je Torca reko, svaki level ima neki svoj ugodaj.
renda Jebote kaj sam ja to pogledal sad bolesno,ali ND je u pitanju,sumnji nije ni bilo,ovo je next gen u svakom pogledu.
Robi33 Uncharted 4 bi mi mogla bit prva igra koja ce biti bolja od the last of us, kak mi se cini zasad
Torla Uncharted 4 bi mi mogla bit prva igra koja ce biti bolja od the last of us, kak mi se cini zasad Ja osobno mislim da neće, a razlog je taj što je to 4. nastavak.....The Last of Us je prvi i jedini, i iz te perspektive, meni nezamjenjiv.
CroZac_Drake Ali pazi opet.... ovo je potencijalno zadnji Uncharted.... moglo bi bit nabijeno emocijama i najspektakularnijim scenama dosad. Teško će preć TLoU, ali ima potencijala.
madsupercrash Samo TLOU 2 ce prec TLOU, al opet mislim da nije na U4 da se natjece sa njima.Njegov konkurent je Tomb Raider.
fedrowhatisgood Mislim da se Uncharted ne nadmece s TR-om... Jedino se je prvi Uncharted natjecao s njim jer je to neizbjezno kao novi ip u zanru kojeg je do tada diktirao TR. Medjutim kada je U2 ne samo nadmasio nego zdrobio sve sto je TR ikada ponudio, postalo je takodjer neizbjezno da je U benchmark, a TR se natjece da opravdava sebe u tom zanru. I drze se vrlo, vrlo lijepo. Dobro je sto se trude, dobro za sve nas ;)
madsupercrash Dobro, da je Uncharted multiplatform uzimali bi dosta publike jedno drugom, mada vjerujem da ce i sada, iako ce se vjerujem jako paziti da ne izadu preblizu jedno drugome.Ne kazem da nisu dovoljno razliciti, jer jesu, al ipak.
Robi33 Istina da je tlou jedinstven i ja ga vec 3. put igram i svaki put mi je ko i prvi put, moguce da nikad nijedna igra nece "pobjediti" tlou ali U4 ce vjerujem biti jako blizu, ipak je zadnji dio a nakon tlou moguce da se ND jako uozbiljio i da bude puno emotive
madsupercrash Kad najave TLOU 2 ljudi ce padat u nesvjest.Ne mogu ni zamislit kakva igretina ce to na cetvorci bit.Kakve igre nas ocekuju, majko mila.Nadam se da nas u raju ceka barem jedna konzola ;D
renda Raj i neka ND igra,pfff,di ces bolje Nema smisla usporedjivat Uncharted i najbolju igru ikad stvorenu,dva razlicita zanra.
CroZac_Drake A gledajte.... Meni je TLoU također najdraža igra ikad.... Prije toga su mi bili U2 i U3 tako da nikad ne znamo... Možda više nikad ni jedna igra neće imat utjecaj na mene kao TLoU, a možda ga već U4, TLoU 2 ako ga bude ili neki novi IP od ND-a skinu s trona. Sve je moguće. Ja se nadam samo da će svi uživat u igri....Šta je s ostatkom demo-a? Nismo ga dobili, a trebao je jučer bit. :(